Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Už sa neskrývajú! Prezidentka Čaputová vzala novú lásku do divadla!
Zdielať na

Už sa neskrývajú! Prezidentka Čaputová vzala novú lásku do divadla!

Archívna reportáž

Keď Zuzana Čaputová pred rokom a pol kandidovala na hlavu štátu, po jej boku stál umelec Peter Konečný. Už krátko po volebnom víťazstve však vzťah stroskotal. Konečný sa prednedávnom pochválil novou láskou - tvorí pár s muzikantkou, herečkou a cestovateľkou Dorotou Nvotovou. No ani prezidentka už dávnejšie nie je sama.

Hoci Zuzana Čaputová a ekologický aktivista a bývalý šéf slovenského Greenpeace, 44-ročný Juraj Rizman, tvoria pár už od decembra, so zverejnením lásky sa neponáhľali. Niet divu, hlava štátu si nemôže dovoliť romániky, počkali preto pol roka, aby bolo jasné, že vzťah je skutočne pevný.

Koncom mája už Bratislavčan Juraj Rizman a o tri roky staršia Pezinčanka Zuzana Čaputová vyšli s pravdou von. A teraz sa spolu už konečne aj ukázali ako pár.

Zuzana Čaputová je vo funkcii už viac ako rok:

​Hoci sa prezidentka a jej poradca a už aj priateľ poznajú dlhých 13 rokov, keď sa ich cesty skrížili pri boji proti pezinskej skládke, zjavne až užšia spolupráca a častejší kontakt ich dala skutočne dokopy. Zároveň nastala vhodná "konštelácia" aj z dôvodu, že obaja boli práve nezadaní.

V utorok prekvapila Čaputová na svojom oficiálnom Instagrame spoločnou fotkou s novým partnerom. Vybrali sa na nádvorie Zichyho paláca na predstavenie kultového bratislavského divadla GUnaGU. "Ľahkosť, inteligentný humor, skvelé herecké výkony. Po dnešku mi veľmi dobre padlo predstavenie divadla Gunagu - Herečky (miluj blížneho svojho). Vážené umelkyne a umelci, ďakujem vám," písalo pri sérii fotiek z predstavenia, ako aj zo zákulisia, kde poctila prezidentka režiséra Viliama Klimáčka a hercov aj osobným poďakovaním.

Sympatický Rizman zhodil dokonca aj svoje poznávacie znamenie - dlhé vlasy večne zviazané v cope. Zrejme práve pre post "prvého frajera", ako kedysi vtipne označili aj Čaputovej bývalého priateľa. Zdá sa, že láska v tomto páre prekvitá a azda každý im spoločné šťastie len a len želá.

Súvisiace články

Najčítanejšie