Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prichádza nový lámač sŕdc! Rodičia sú hviezdy, teraz je na rade synáčik!
Zdielať na

Prichádza nový lámač sŕdc! Rodičia sú hviezdy, teraz je na rade synáčik!

Archívna reportáž

Keď sa koncom deväťdesiatych rokov dali dokopy hlavní protagonisti filmu Veľmi nebezpečné známosti, mnohí označovali hercov Ryana Phillipa a Reese Witherspoon za pár snov. Manželstvo im síce vydržalo iba deväť rokov, no z ich lásky vzišli dve rozkošné deti, ktoré v genetickej výbave dostali po oboch rodičoch len to najlepšie. Staršia Ava akoby vypadla z oka svojej slávnej mame, a syn Deacon dostal okrem vzhľadu do vienka aj čosi navyše.

Mladší syn hollywoodskej dvojice Reese Witherspoon (44) a Ryan Phillipe (45) sa rozhodol neísť v hereckých šľapajách svojich rodičov. Od umenia sa ale nevzdialil a rád by prerazil vo svete hudby. Deacon Reese Phillipe (16) oznámil, že už o pár dní chystá vydať svoj prvý hudobný singel, a tak sa môžu mnohí rodičia pripraviť na to, že jeho plagáty možno budú zdobiť steny ich dospievajúcich dcér.

Podľa prvých vizuálov jeho pripravovaného singla s názvom Long Run sa fanúšikovia môžu pripraviť poriadnu dávku romantiky. Na čiernobielej fotke sa mladý Deacon zasnene pozerá do prázdna, akoby rozmýšľal ako vyzná city svojej prvej láske. Je ale možné, že v kdesi v predstavách skôr vidí vypredané koncerty a davy fanúšikov. Jeho prvotinu naspieval v spolupráci so škótskou speváčkou a textárkou Ninou Nesbitt. Zatiaľ ani jeden z nich neprezradil, o aký štýl hudby sa bude jednať.

Reese Witherspoon a Ryan Phillipe v úspešnom fime z 90. rokov, Veľmi nebezpečné známosti:

"Toto je iba začiatok," napísal veľavravne k príspevku na Instagrame šestnásťročný Deacon a medzi prvými lajkami ho podporila aj jeho staršia sestra, 20-ročná Ava a komentár pridali aj jeho pyšní rodičia. "Je to taaaaak dobré," napísala slávna mama k príspevku. Doteraz to bola skôr Ava, kto sa najčastejšie objavoval v hľadáčiku médií a paparazzov práve pre zarážajúcu podobu s mamou Reese. Taktiež sa rozhodla ísť svojou cestou a popri štúdiu na univerzite v Berkeley si privyrába ako influencerka na Instagrame.

V komentároch svojho syna podporili aj pyšní rodičia Ryan a Reese:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Friday @ninanesbitt

Príspevok, ktorý zdieľa deacon (@deaconphillippe),

​Reese Witherspoon je na svoje deti patrične hrdá, na fotke spolu dcérou Avou, synom Deaconom a s jej novým manželom Jimom Tothom:

Reese Witherspoon sa s Ryanom Phillipom poprvýkrát stretla na oslave jej 21. narodenín v roku 1997 a o necelý rok na to oznámili tehotenstvo a zásnuby. O štyri roky neskôr privítali syna Deacona. Skutočnosť, že išli do vážneho vzťahu prirýchlo a veľmi mladí, podľa ich vlastných slov spôsobila aj jeho rozpad, v roku 2007 sa pár odlúčil.  Ryan Phillipe neskôr počal z letného romániku s modelkou Alexis Knapp aj dcéru Kai (9), s jej mamou však pár nikdy netvoril.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie