Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sexi aj s poriadnou nadváhou? Speváčka zatancovala v plavkách a fanúšikovia šalejú!
Zdielať na

Sexi aj s poriadnou nadváhou? Speváčka zatancovala v plavkách a fanúšikovia šalejú!

V našich končinách nie je speváčka Lizzo možno známa každému, no za veľkou mlákou je táto korpulentná dáma veľmi populárna nielen pre svoj spev, ale aj pre jej celkom odvážne príspevky na sociálnych sieťach. O jej speváckom talente niet pochýb, no mnohí krútia hlavou nad jej obnaženými fotkami a obsesiou predvádzať svoje pozadie vo velmi detailných polohách.

Pri pohľade na profil speváčky Lizzo nie je úplne jasné, čo je vlastne jej hlavná pracovná náplň, no možno aj vďaka svojmu exhibicionizmu má profile sociálnej siete až 9.1 miliónov fanúšikov. Pravdou však je, že táto umelkyňa je skutočne talentovaná a má milovníkom hip-hopu a R´n´B čo ponúknuť, o čom svedčia aj tri ocenenia Grammy na jej konte. Napriek tomu zdieľa na Instragrame viac svoje twerkujúce veľké pozadie, ako svoje jedinečné spevácke umenie.

Speváčka hitu Truth Hurts, ktorý jej priniesol aj sošku slávneho zlatého gramofónu, má okrem spevu záľubu aj v tanci zvanom twerk. Ide o tanec, pri ktorom sa väčšina pohybov sústredí na zadnú časť tela a pohyby bokov a panvy. Tento exotický tanec chytil speváčku natoľko, že svojich fanúšikov zahŕňa videami s veľmi detailnými zábermi jej vrtiaceho sa pozadia. Miestami by sa tento materiál dal použiť možno aj k výuke o ľudskom tele na gynekologicko-pôrodníckom oddelení.

Speváčku preslávil najmä hit Truth Hurts:

Na záberoch sa síce nezobrazí raperkina tvár, no asi o tú v jej videu ani nešlo. V žiarivých fialových bikinách sa táto spevácka diva natriasa vo vírivke na neznámom mieste. Príspevok rozdelil sledovateľov a mnohí sa rozhodli stránku opustiť, keďže jej obsah sa im už zdal byť jednotvárny. "Začala som ju sledovať pretože som sa stala fanúšikom jej hudby, a nie preto aby som videla jej telesné otvory v každom jednom príspevku," napísala jedna z jej asi už bývalých sledovateliek. No v komentároch sa ozvalo aj mnoho jej obdivovateľov, ktorí si myslia, že svojimi videami prospieva k tomu, aby ženy milovali svoje telo bez ohľadu na veľkosť. "Môžem mať tvoje deti," píše fanúšik z tábora obdivovateľov speváčky Lizzo.

Lizzo je na svoje krivky hrdá a dokazuje to aj v príspevkoch na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

????? @donke713

Príspevok, ktorý zdieľa Lizzo (@lizzobeeating),

Speváčka Lizzo, vlastným menom Melissa Viviane Jefferson, sa narodila v roku 1988 v americkom Detroite v štáte Michigan. Okrem spevu a rapu sa táto umelkyňa venuje aj hre na flautu. V roku 2016 sa dostavil prvý komerčný úspech s piesňou "Good as hell", no na špičku amerických hitparád ju dostala už spomínaná pieseň Truth Hurts, s ktorou získala v roku 2020 aj prestížne ocenenie Grammy.

Súvisiace články

Najčítanejšie