Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Má 61 a neprestáva provokovať! Madonna sa ukázala fanúšikom hore BEZ!
Zdielať na

Má 61 a neprestáva provokovať! Madonna sa ukázala fanúšikom hore BEZ!

Archívna reportáž

Časy, keď staršie dámy na dôchodku sedávali na priedomku a spomínali na mladosť sú už dávno preč. Teda minimálne vo svete šoubiznisu, kde majú aj seniorky profily na sociálnych sieťach, a vo vytváraní selfiečiek sú už minimálne pokročilé. Avšak kráľovnou je v tomto prípade jednoznačne Madonna, ktorá sa bez problémov odfotí aj v tých najodvážnejších pózach.

Popová diva Madonna (61) sa nedávno zverila fanúšikom, že ju trápia zdravotné problémy. Tie nastali po tom, ako si pred štyrmi mesiacmi škaredo zranila koleno. Rekonvalescencia je náročná a zdĺhavá a speváčka si pri pohybe musí dokonca pomáhať francúzskou barlou. Avšak to by nebola Madonna, keby aj v tomto stave nenašla príležitosť na trošku exhibície. Svojim fanúšikom sa ukázala v plnej kráse, teda iba v nohavičkách a klobúku, a barlu využila ako nevšedný módny doplnok.

Excentrická speváčka na zakrytie svojich predností využila iba svoje ruky, v ktorých držala telefón, kým si robila fotografiu v odraze zrkadla. Pod pravým ramenom zvierala francúzsku barlu, vďaka ktorej sa môže so zranenou nohou pohybovať. Napriek okolnostiam a svojmu veku však Madonna vyzerá na fotke mimoriadne mladistvo.

Madonna musela zrušiť aj koncert v Paríži, nielen kvôli zraneniu, ale plány jej skrížila aj pandémia koronavírusu:

"Každý má svoju barlu," napísala dvojzmyselne k snímke Madonna, ktorá len koncom mája opustila nemocnicu, kde podstúpila operáciu kolena.

Speváčka neplánuje zmeniť svoj kontroverzný imidž a provokatívnymi fotkami šokuje aj po šesťdesiatke:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Everyone has a Crutch................ ?

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

​Zranenie si spevácka diva privodila na jednom z jej vystúpení ešte v marci 2020, keď jej jeden z účinkujúcich tanečníkov omylom vzal stoličku, na ktorú si počas vystúpenia plánovala sadnúť. Speváčka podľa vlastných slov dopadla priamo na kostrč.

Jej koncertné turné Madame X, ktoré odštartovala už v septembri 2019, tak muselo byť pozastavené, navyše pri rutinnom testovaní na koronavírus boli speváčke zistené protilátky, čo znamená, že ho prekonala. Nové termíny jej turné nie sú známe, a tak fanúšikom ostáva iba veriť, že rekonvalescencia z jej zranenia bude rýchla a úspešná.

Súvisiace články

Najčítanejšie