Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najtvrdší boj sa začal! Depp vytiahol na exmanželku aj fekálie v posteli!
Zdielať na

Najtvrdší boj sa začal! Depp vytiahol na exmanželku aj fekálie v posteli!

Archívna reportáž

Spor slávneho herca s podobne známou exmanželkou naberá na obrátkach. Odporcovia proti sebe neváhajú vytiahnuť to najhoršie, čo majú v talóne. Johnny Depp zabudol na posledné zvyšky džentlmenstva, čo v ňom driemu a o svojej exmanželke povedal pred súdom skutočne nechutné pikantérie. Podľa neho to bola práve Amber Heard, ktorá ho v manželstve týrala a dokonca sa uchýlila aj k veľmi zvláštnym praktikám.

Johnny Depp priznal, že s jeho exmanželkou Amber Heard sa rozhodol rozviesť v momente, keď zistil, že sa vykadila do ich spoločnej postele. Údajne to mal byť kanadský žartík, no zdá sa, že dvojica už vtedy nezdieľala rovnaký zmysel pre humor.

Hollywoodsky herec tiež tvrdí, že to bola Amber, ktorá mu počas ich manželstva ubližovala. Preto sa rozhodol žalovať aj bulvárny denník The Sun, keď mu dali nálepku násilníka a tyrana žien. Na súde, ktorý sa konal v Londýne, sa podľa denníka Daily Mail 57-ročný herec bránil a tvrdil, že ich tvrdenia sú "choré a absolútne nepravdivé". Herec však na pojednávaní azda najviac šokoval vyhlásením, že pre rozvod sa rozhodol už v momente, keď našiel v manželskej posteli fekálie.

V hre je veľký balík peňazí, a tak nečudo, že sa obaja bránia zubami nechtami a túžia po víťazstve v prebiehajúcom súdnom konaní:

​V písomnom vyjadrení Depp tvrdil: "Heard, alebo niektorí z jej priateľov, boli za tento skutok zodpovední, no ona ho uzavrela iba ako neškodný žart". Toto vraj mala byť pre legendárneho herca posledná kvapka. Amber označil za "vypočítavú narcistickú sociopatku", ktorá si ho vzala len pre účel vlastného zviditeľnila. Na súde zároveň poprel, že by sa Amber počas ich vzťahu čo i len dotkol s úmyslom jej ublížiť. Je pre neho vraj absolútne nepredstaviteľné násilne napadnúť akúkoľvek ženu a prieči sa to "jeho podstate".

Amber na Instagrame seká dobrotu a pestuje si imidž obetavej filantropky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Winding down into the weekend

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard),

Naopak, súdu popísal sériu incidentov, keď Herad mala zaútočiť na neho, napríklad keď po ňom hodila fľašu z vodkou a odrezala mu kus prsta. V roku 2014 ho v lietadle dokonca začala udierať do tváre a Depp sa pred ňou musel schovať na toaletu. "Keby som bol predtým vedel to, čo viem dnes, všímal by som si výhražné signály, alebo neurobil som to. Bola krásna, zdalo sa, že sa o mňa a moju prácu skutočne zaujíma a ja som jej na to skočil," bedákal nad rozliatym mliekom nešťastný herec.

Heardovej právnici na oplátku vytiahli esemesky, ktoré písal Depp a opísal v nich samého seba ako monštrum - tak mal údajne označovať svoje alter ego v stave opitosti. Zdá sa však, že v tomto dramatickom súboji má predsa len o čosi navrch predstaviteľ legendárneho piráta Jacka Sparrowa. Mnohí veria, že verdikt súdu padne skôr, než začne mať ešte obludnejšie rozmery.

Súvisiace články

Najčítanejšie