Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Amber v tom ostala sama! Bývalka Johnnyho Deppa na dne, po TOMTO ju asi čaká krach!
Zdielať na

Amber v tom ostala sama! Bývalka Johnnyho Deppa na dne, po TOMTO ju asi čaká krach!

Archívna reportáž

Bývalej manželke slávneho hollywoodskeho herca sa reči o domácom násilí, zdá sa, nevyplatili. Už nejaký ten piatok sa ťahá súd medzi Johnny Deppom a jeho ex Amber Heard. Dôvodom má byť Johnnyho žaloba za krivé obvinenie z domáceho násilia. Heardovej právnici však zobrali nohy na plecia a z rozbehnutého sporu doslova utiekli.

Herec Johnny Depp zažaloval svoju manželku o 50 miliónov dolárov, keďže jej vyjadrenia o údajnom násilí, ktoré mal na nej jej exmanžel páchať, ho takmer stáli kariéru a dobré meno. Herec naopak tvrdí, že to bola Heardová, kto páchal násilie na ňom.

Právnici Amber Heardovej zo začiatku za svoju klientku oddane bojovali, pracne zháňali dôkazový materiál, cestovali naprieč zemeguľou, aby sa stretli so ženami, ktoré by mohli na Johnnyho prezradiť akúkoľvek negatívnu skúsenosť. Avšak vždy sa vrátili k Amberinmu stolu s prázdnymi rukami, naopak, svedkyne opísali Deppa ako dobrosrdečného a láskavého človeka. A tak,  podľa informácii portálu The Blast, so svojou klientkou rozviazali zmluvu a nechali ju napospas astronomickej žalobe.

Johnny Depp odchádza zo súdu s dobrými pocitmi, jeho odporkyňa si sama hádže polená pod kolená:

​Oficiálny dôvod majú byť údajne vysoké náklady na cestovanie, keďže sa súdny proces presunul z Kalifornie do Virgine, teda na opačný koniec USA. Je však tiež možné, že si právnická firma netrúfla ísť do vopred prehraného sporu, čo by mohlo poškodiť ich reputáciu. Jednou z členiek právnického tímu, ktorý sa rozhodol od prípadu odstúpiť je aj zakladateľka organizácie Time´s Up, Roberta Kaplan, ktorá sa zaoberá práve domácim násilím a násilím páchaným na ženách. Johnnyho právnici vraj dokonca disponujú nahrávkou z párovej terapie, na ktorej herečka známa z filmu Aquaman priznáva, že máva záchvaty hnevu a občas svojho partnera prefacká.

Amber si po rozvode užíva so ženami, už niekoľko mesiacov randí s filmovou producentkou Biancou Butti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Missing the trans-wich right about now ? #TransDayofVisibility

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard),

Odchod Heardovej právnikov nenechal na pokoji ani Johnnyho právnika Adama Waldmana, ktorý verí, že je za tým vážnejší dôvod, ako vysoké náklady za prepravu. Predsa len, v prípade ich úspechu by sa určite dočkali vysokej odmeny, a náklady na dopravu by boli v takom prípade úplne zanedbateľné.

Tento škandál paradoxne, spôsobil problémy v kariére mladej herečky. Diváci a najmä fanúšikovia Johnnyho Deppa, si neželajú vidieť Amber Heard v pokračovaní úspešného kinohitu Aquaman z produkcie DC comics. Takmer pol milióna ľudí sa podpísalo pod petíciu, kde žiadajú jej preobsadenie. Zdá sa, herečka je v tom až po uši, a ak sa potvrdia Amberine klamstvá, nepomôže jej už možno ani dokonalá tvárička.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie