Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Miss a televízna hviezda prišla o nohu! Po amputácii má pre ľudí TENTO odkaz!
Zdielať na

Miss a televízna hviezda prišla o nohu! Po amputácii má pre ľudí TENTO odkaz!

Archívna reportáž

Nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch. Je krásna, mladá, úspešná, zabezpečená. No nič z toho nezabezpečilo 32-ročnej Miss Kolumbia, krásnej Danielle Alvarez, pevné zdravie. Veľmi rýchlo sa jej život obrátil naruby a musí sa vyrovnať s ťažkou situáciou.

Daniella Alvarez sa stala v roku 2011 Miss Kolumbie, o rok neskôr reprezentovala túto juhoamerickú krajinu na Miss Universe, keď bojovala po boku našej Anny Amenovej. Ani jedna síce nezvíťazila, no Daniella sa príležitosti nepustila a v domovskej krajiny sa z nej stala známa televízna osobnosť. Pôsobila aj ako veľvyslankyňa organizácie UNICEF.

Minulý rok sa ale zrazu všetko zmenili. Zo zdanlivo malého a jednoducho riešiteľného problému sa stala život ohrozujúca situácia, ktorá si vyžiadala obrovskú cenu.

Pozrite si Danielline vystúpenie na Miss 2011:

Danielle našli lekári v bruchu hrčku, ktorá spôsobila prerušenie prívodu krvi do nohy. Samotné odstránenie prekážky by azda nebol až taký problém, ak by sa vzápätí nevyskytli ďalšie komplikácie. Pre nedokrvenie končatiny sa začalo tkanivo v nohe rozpadať a hrozila otrava krvi. Amputácia bola nevyhnutná.

Prísť o akúkoľvek končatinu, tobôž ak je človek mediálne známy a živí ho aj jeho výzor, je obrovská rana. Prekvapivo Daniellu to nepoložilo, naopak, bojuje ako levica. "Milujem svoje telo rovnako, ako predtým. Nohy? Nepotrebujem ich, keď mám krídla, aby som lietala," znie jeden z jej mnohých silných odkazov na Instagrame, kde sa s fanúšikmi celú dobu delí o svoje zdravotné problémy. Dodáva, že sa teší na protézu, aby mohla pokračovať v športovaní aj v tanci. Podľa fotiek je jasné, že pri krásnej Miss stojí celá rodina, a to sa problémy prekonávajú oveľa ľahšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie