Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mesačný nájom 370 tisíc?! Toľko platí cez prázdniny za vilu slávna speváčka!
Zdielať na

Mesačný nájom 370 tisíc?! Toľko platí cez prázdniny za vilu slávna speváčka!

Archívna reportáž

Vo svete slávnych a bohatých je úplne bežné obývať aj niekoľko luxusných domovov. Mnohé hviezdy vlastnia, či majú v prenájme napríklad luxusný loft na Manhattane, plážovú vilu v Miami a haciendu na najvychytenejších adresách slnečného Los Angeles. Tak, ako je dynamický ich život, rovnako ich časom jedno miesto na bývanie môže omrzieť, a preto si nehnuteľnosť iba prenajmú. Napríklad iba za pol milióna eur mesačne.

Speváčka Rihanna (32) plánuje stráviť dva letné mesiace v luxusnej vile s výhľadom na more za mesačný nájom neuveriteľných takmer 370-tisíc eur. V luxusných priestoroch obydlia sa natáčala aj reality šou sestier Kourtney a Khloe Kardashianových.

Barbadoská kráska, ktorú preslávil hit o dáždniku s názvom Umbrella, či Diamonds má v luxusnej vile prebývať od polovice júla do polovice augusta a podľa informácii denníka Daily Mail zložila rozprávkový depozit v hodnote jedného milióna eur. Vila s rozľahlým pozemkom sa nachádza na samote poloostrova Long Island neďaleko New Yorku. Je v ponuke aj na predaj, za zhruba 10miliónov eur.

Fotky Rihanninho luxusného prenájmu si môžete pozrieť v galérii:

Speváčke Rihanne sa finančne nesmierne darí, no túži vraj už po dieťatku, hoci je momentálne bez partnera. Po trojročnom vzťahu so saudskoarabským miliardárom Hassanom Jameelom si v januári 2020 povedali zbohom:

​Rihanna sa môže v prípade núdze osprchovať až v šiestich luxusných kúpeľniach, oddýchnuť si na posteliach kráľovského typu až v piatich spálniach. Bazén má síce "iba" jeden, no k vile prislúcha súkromný prístav pre lode. Ak by si totiž Rihanna želala vychutnať si vôňu oceánu, luxusnú loď má v rámci prenájmu kedykoľvek k dispozícii. Pre milovníkov adrenalínu sú zas v ponuke vodné skútre. Zdá sa, že nudiť sa v dočasnom domove slávna speváčka asi nebude. Kto by mal záujem, môže si pre zmenu prenajať jej vilu v Los Angeles, stačí na to 40 tisíc mesačne.

Rihanna založila impérium a viac ako spevu sa už venuje svojej kozmetickej značke a luxusnej spodnej bielizni, ktorú sama navrhuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

get into this bra tho...like I’m usually humble but not about lingerie ??‍♀️? @savagexfenty

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Dokonca už je známa aj Rihannina ďalšia destinácia, kde sa po tomto luxusnom bývaní na Long Islande plánuje usadiť. S jesenným ochladením sa bude princezná popu a R´n´B presúvať do teplejšieho Miami, kde na bývanie plánuje opäť vysoliť poriadny balík. Mnohé celebrity sa rozhodli migrovať z ruchu veľkomiest a preplnených ulíc hollywoodskych bulvárov radšej do bezpečia dedín a súkromných ostrovov. Dôvodom je nielen pokračujúca hrozba ochorenia COVD-19, ale aj stále sa stupňujúce nepokoje naprieč Spojenými štátmi v súvislosti s vraždou černocha Georga Floyda a s údajným rasizmom v policajných službách.

Súvisiace články

Najčítanejšie