Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO spravia s Gottovou Stellkou po uspatí. Ochorela sučka zo žiaľu?!
Zdielať na

TOTO spravia s Gottovou Stellkou po uspatí. Ochorela sučka zo žiaľu?!

Archívna reportáž

Na Bertramke opäť zavládol smútok. Po mesiacoch trápenia s ťažkou chorobou sa museli Ivana Gottová s dcérkami zosnulého Karla Gotta rozlúčiť s milovaním rodinným psíkom.

Krásna zlatá retrieverka s platinovou srsťou odišla zo sveta po uspatí injekciou od veterinára, píše portál Blesk.cz. Iná cesta už nebola, trpela tak, ako jej pán, ťažkou chorobou, konkrétne rakovinou vo forme lymfómu. Stellka mala už desať rokov, čo je pri taktom veľkom plemene  pekný seniorský vek.

Zhubný nádor sa Stelle vytvoril pod krkom už v januári. "Na rakovinu, žiaľ, umierajú aj oveľa mladší psíkovia," vyjadrila sa pre Blesk Stellkina cvičiteľka Zuzana Daušová.


Spočinie Stella v blízkosti svojho milovaného pána?

​​Ivana Gottová robila údajne všetko preto, aby sa sučka vyliečila, dokonca podstúpila aj ožarovanie. No márne.

Fotkou so Stellkou oznámil minulý rok v septembri Karel Gott svetu tú najhoršiu správu:

Posledné týždne jej už skutočne nebolo dobre, preto sa rozhodli pristúpiť k milosrdnému kroku. Veterinár prišiel priamo na Bertramku a sučka tak naposledy vydýchla obklopená svojou milovanou rodinou. "Musí to byť veľmi bolestivé najmä pre tie dievčatká. Tak skoro opäť prežívať niečo tak smutné," myslí si Daušová.

Na otázku, či sa choroba nemohla u Stellky rozvinúť zo žiaľu za pánom, má cvičiteľka jasnú odpoveď. "Nie, to si nemyslím. Ona Karla milovala, ale rovnako milovala aj dievčatá. Určite sa ale na tej jej chorobe podpísal stres okolo jej chorého pána. Asi k tomu mala aj predispozície," zamyslela sa Daušová. Ivana venovala sučke dojímavé slová na Instagrame, no neprezradila, kde bude pochovaná. Jej ostatky pôjdu na kremáciu, či popol uložia do blízkosti zosnulého Gotta zatiaľ jasné nie je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie