Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po treťom rozvode už ten pravý? Dorota Nvotová chodí s bývalým partnerom prezidentky!
Zdielať na

Po treťom rozvode už ten pravý? Dorota Nvotová chodí s bývalým partnerom prezidentky!

Archívna reportáž

Potom, čo sa herečka Dorota Nvotová v roku 2018 po tretíkrát rozviedla, sa po jej boku neobjavil iný muž, ktorého by sa dalo jednoznačne označiť za nového partnera. Po dvoch rokoch však osud zasiahol a dnes randí s bývalým priateľom slovenskej prezidentky!

Dorota Nvotová a bývalý priateľ hlavy nášho štátu, Peter Konečný tvoria pár. Ich láska je ešte čerstvá, no o to vášnivejšia. Na verejnosti si vymieňajú nežnôstky ako praví zaľúbenci a Dorota dokonca urobila veľký krok, keď Petra zoznámila so svojím šesťročným synčekom.

Dorota Nvotová sa po rozvode s tretím manželom, Martinom Luteránom, na verejnosti dlho neukázala po boku iného muža a zdalo sa, že si slobodu užíva. Zrazu prišiel máj, lásky čas, a všetko je inak. Dorota s Petrom už svoju lásku netaja, a prezradili aj čosi zo zákulisia ich čerstvého vzťahu.

Dorota Nvotová zdedila talent nielen po mame, herečke Anke Šiškovej, ale aj po otcovi, legendárnom Jarovi Filipovi:

​Dvojicu bolo spolu s Dorotiným synom Filipkom vidieť na jednej z bratislavských ulíc, kráčajúc v objatí a gestá prezrádzali, že majú k sebe veľmi blízko. Ich kroky smerovali do škôlky, kam spoločne odprevadili malého predškoláka a stratili sa v uliciach Bratislavy. "Sme spolu od konca mája a sme spolu šťastní, " prelomila mlčanie pre portál čas.sk Nvotová. „V podstate fungujeme ako rodina, aj keď je to ešte čerstvé. Filip aj Peter spolu vychádzajú dobre, zoznámila som ich na pikniku pri jazere, v totálnej víchrici,“ opísala zaľúbená herečka a muzikantka. Svoju novú lásku však potvrdila aj príspevkom na svojej sociálnej sieti, keď pridala romantickú čiernobielu fotografiu, na ktorej obaja zaľúbenci ležia v posteli spolu so štvornohým miláčikom.

Dorota Nvotová a expriateľ prezidentky Čaputovej, Peter Konečný tvoria pár:

Ešte týždeň predtým však na Facebooku zverejnila tajomnú fotografiu dvoch párov nôh v ponožkách. "Dnes je to týždeň čo sme spolu. A náhodou máme aj rovnaké muzikantské ponožky."

Touto tajomnou fotkou priznala Dorota novú lásku vo svojom živote:

Zaľúbencov vraj spojil rovnaký svetonázor a koníčky, oboch totiž baví fotenie, tvorba textov či hudby. Peter nešetrí chválou na svoju novú lásku: „Dorotku som našiel ako najkrajšiu truhlicu na dne oceána. Vôbec ma neprekvapilo, že vnútri je poklad. Nevrátim ho.“

Už čoskoro sa v hlavnom meste uskutoční výstava fotografií Petra Konečného s názvom Minimal, a je takmer isté, že sa pár svojou láskou pochváli aj verejne. Zatiaľ si však dvojica užíva súkromie, ktoré je v čerstvých začiatkoch každého vzťahu viac nez prospešné. Ani Petrova bývalá, prezidentka Zuzana Čaputová, už nie je sama. Niekoľko mesiacov tvorí pár so známym ekoaktivistom Jurajom Rizmanom.

Súvisiace články

Najčítanejšie