Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Marián Čekovský zažíva obrovský žiaľ! Prišiel o milovaného človeka
Zdielať na

Marián Čekovský zažíva obrovský žiaľ! Prišiel o milovaného človeka

Archívna reportáž

Radostné správy o pôrodoch, s ktorými sa v šoubiznise roztrhlo vrece, striedajú smutnejšie správy. Svet opustili legendárne herečky Eva Krížiková a teraz aj Eva Kristínová. No najväčší žiaľ je vždy ten, ktorý sa týka rodiny. Svojich milovaných navždy opustila stará mama hudobníka Mariána Čekovského.

Východniar telom aj dušou, talentovaný hudobník Marián Čekovský žiali za svojou milovanou starou mamou. Na jej počesť zdieľal na sociálnej sieti fotku zo súkromného rodinného archívu, kde sa milovanej babičke poďakoval.

Obľúbený hudobník Marián Čekovský dnes oznámil na svojom Instagrame smutnú správu. Rozlúčiť sa musel so svojou starou mamou, s ktorou mal veľmi blízky vzťah. Starkí ho na rodnom východe naučili mnohému, no najmä rodinnej súdržnosti a láske k prírode.

Čeky je talentovaný hudobník, a za mnohé veci vďačí práve svojej starej mame:

"Ďakujem Ti BABKA," stručný odkaz doplnili smutné tváre emotikonov. Pod príspevkom pribúdajú početné kondolencie a mnohí, ktorí nedávno prišli o svojich blízkych, so spevákom súcitia. Stará mama bola zo strany jeho mamy Evy, ktorá je rovnako ako Čeky speváčka a zároveň akordeonistka, hoci sa hudbe už dávno nevenuje. 

Čeky na sociálnej sieti zverejnil rodinný záber s milovanou starou mamou, ktorá ich navždy opustila:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďakujem Ti BABKA??

Príspevok, ktorý zdieľa Marián Čekovský (@cekovskym),

V Čekyho živote to, žiaľ, nie je ani zďaleka ojedinelá smutná udalosť. Stará mama z otcovej strany rodinu opustila už dávnejšie, no osud ich pripravil aj o otca. Jeho život vyhasol pri tragédii v čase, keď bol Marián ešte iba šesťročný chlapec. Sám Čeky sa druhýkrát narodil o desať rokov neskôr, keď ako tínedžer v záchvate rebélie zobral mame z garáže auto a veľkou rýchlosťou sa vybral za svojou sestrou. Neskúsený vodič doplatil na svoje konanie a po havárii unikol smrti iba o vlások. V nemocnici ležal bez pohybu celé tri mesiace v klinickej smrti, no tento zážitok bol podľa jeho vlastných slov zaujímavý a svojim spôsobom krásny. Odvtedy sa Čeky snaží najmä byť čo najlepším človekom, a váži si život v každej chvíli.

Súvisiace články

Najčítanejšie