Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Už je s milovaným Karlom! Ivana Gottová zverejnila smutnú správu
Zdielať na

Už je s milovaným Karlom! Ivana Gottová zverejnila smutnú správu

Archívna reportáž

Už plynie deviaty mesiac, odkedy tento svet navždy opustil vo veku 80 rokov maestro Karel Gott. Podľahol ťažkej chorobe, no neprestal byť aktívny takmer do poslednej chvíle. Aj pre jeho srdečný vzťah k fanúšikom ho ľudia milovali. No nielen ľudia.

Niet pochýb, že Karel nadovšetko miloval svoje dve malé dcérky, Charlotte a Nellu, ale aj staršie dcéry Lucii a Dominiku. Rozhodne najšpeciálnejšie miesto ale mala v jeho srdci manželka Ivana, pre ktorú robil skutočne všetko, čo jej na očiach videl. No bola tu ešte jedna slečna.

Okrem rodiny a fanúšikov venoval Karel Gott svoju lásku a pozornosť aj krásnej sučke zlatého retrievera, Stelle. Aj tá sa však už pobrala za "dúhový most", ako sa zvykne pri zvieratách vravieť.

Stellka vraj vycítila, keď Gott ochorel:

​Krásna sučka so svetlou srsťou robila Karlovi radosť celých deväť rokov. Bola to vraj dokonca ona, ktorá vycítila, že s jej milovaným pánom niečo nie je v poriadku. Napokon aj ona podľahla vážnej chorobe. "Niektoré veci sú medzi nebom a zemou a len Boh vie, prečo si pred pár mesiacmi ochorela. Diagnóza znela - lymfóm. Dnes si nás opustila a všetky naše myšlienky sú s tebou," napísala Ivana dojímavú rozlúčku na Instagram Karla Gotta.

Ako si spomínala pani, ktorá Stellku vycvičila a ktorá sa o ňu starala, keď bol Karel vo vážnom stave, nie ona poslúchala Gotta, ale on ju, tak veľmi ju zbožňoval. "Najdrahšia Stellinka, ďakujeme ti za nádherných desať rokov, ktoré sme spoločne v láske a psej radosti mohli prežívať s tebou. Vieme s pozemskou istotou, že už zase ležíš pri nohách svojho milovaného pána. Stella, ostávaš v našich srdciach a pozdravuj tam hore," rozlúčila sa Ivana so psíkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie