Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Desivé tajomstvo! Billie Eilish takmer išla pre posadnutosť TÝMTO spevákom na liečenie!
Zdielať na

Desivé tajomstvo! Billie Eilish takmer išla pre posadnutosť TÝMTO spevákom na liečenie!

Archívna reportáž

Americkej speváčke sa splnil detský sen. Nielen ten o piatich soškách Grammy, ale aj ten o stretnutí sa so svojím idolom, ktorého dokonca tromfla v hudobnej kariére. Reč je je Justinovi Bieberovi, ktorého Billie Eilish zbožňovala natoľko, že takmer pre obsesiu fešným spevákom skončila na liečení.

Matka americkej speváčky Billie Eilish prezradila, že jej dcéra bola v minulosti spevákom Justin Bieberom posadnutá natoľko, že ju chcel poslať na terapiu k psychoterapeutovi. Táto epizóda života mladej megaúspešnej speváčky sa stala osem rokov predtým, ako si vyšla na pódium pre päť sošiek Grammy v roku 2020. Justin Bieber má takúto sošku v talóne zatiaľ iba jednu.

V rozhovore pre podcast s názvom Me and Dad radio od Apple Music, ktorý moderuje Billie spolu s otcom Patrickom, prezradila mama slávnej 18-ročnej speváčky na svoju dcéru celkom šokujúce rodinné tajomstvo. Maggie Baird (61) opísala poslucháčom, ako v roku 2012 bola jej dcéra Billie závislá na videoklipe As long as you love od Justina Biebera. S manželom dokonca uvažovali, že ju pošlú na terapiu, ktorá by ju z tejto posadnutosti vyliečila.

"Billie o jeho pesničke neustále hovorila a nevedela sa dočkať videoklipu. Keď vyšiel tak len plakala a plakala. Rozmýšľali sme, že ju zoberieme k psychológovi, pretože kvôli Justinovi veľmi trpela," opísala trápenie mladej speváčky jej mama. Avšak Billie tvrdí, že Justin nebol jediný dôvod jej žiaľu.

"Bolo to obdobie. kedy som plakala azda každý deň môjho života. Mala som asi 13, 14, 15 rokov, keď som dennodenne rumázgala. Potom, po sedemnástke, som zas ledva vyronila slzu. Som pyšná na to, že môžem povedať, že dnes už veľmi málo plačem a túto vec som prekonala," priznala speváčka.

So svojím idolom sa stretla už niekoľkokrát, dokonca si v populárnej šou spoločne zaspievali v aute:

Speváčka Billie Eilish prerazila minulý rok s albumom When we all fall asleep, where do we go? (Keď všetci zaspíme, kam ideme?) a dočkala sa obrovského úspechu, o ktorom azda v tak mladom veku ani sama nesnívala. Vo veku 18 rokov sa vo februári 2020 stala majiteľkou piatich sošiek Grammy. Prevzala si ich spoločne s bratom Finneasom (22), ktorý stojí za mnohými textami a vačšinu jej piesní aj produkoval.

Billie na svojom Instagrame zverejnila fotku, kde jej obsesia slávnym kolegom vrcholila:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

BAD GUY FEAT. JUSTIN BIEBER OUT NOWWW OMGFFFFGGG ANYTHING IS POSSIBLE MAN

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

Zdá sa, že talent súrodencom vôbec nechýba, no niet sa čo čudovať. Obaja ich rodičia, Maggie Baird a Patrick O´Connell, sú totiž umelecky nadaní, a v ich profile svieti okrem iných aj povolanie ako herec, textár či scenárista.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie