Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Šokujúce rozhodnutie! Pre TOTO odmietol spočinúť otec Jirku Pomejeho vedľa zosnulého syna!
Zdielať na

Šokujúce rozhodnutie! Pre TOTO odmietol spočinúť otec Jirku Pomejeho vedľa zosnulého syna!

Zdroj: Facebook

Iba rok po smrti herca a filmového producenta Jiřího Pomeje sa na onen svet odobral aj jeho otec Jíří Pomeje starší. Život ich stála rovnaká zákerná diagnóza - rakovina hrtana. Smutné na udalosti bolo aj to, že otec o jeden celý rok prežil svojho syna a v čase jeho smrti riešil aj náležitosti ohľadom pohrebu a pohrebného miesta nevynímajúc. Avšak syna nechal v hrobe odpočívať samého a svoj večný odpočinok vedľa neho odmietol.

Jiří Pomeje ml. podľahol rakovine hrtanu presne pred rokom a urnu s jeho pozostatkami si dlho nikto nevyzdvihol. Dôvodom však neboli len nepriaznivé rodinné vzťahy, ale aj skutočnosť, že rodina Pomeje nemala nikde hrobové miesto.

Otec známeho českého herca a filmového producenta, Jiří Pomeje starší, sa podľa informácii denníka Aha.cz zdôveril o svojej poslednej vôli životnej partnerke Monike Ferenčíkovej. "Vyslovene nechcel pohreb, a nechcel spočinúť vedľa svojho syna. Želal si, aby tam Jirko kraľoval sám," potvrdila Monika, ktorá však netuší, čo sa stane s urnou jej zosnulého partnera, keďže o tom rozhodne dcéra Pomejeho staršieho, Petra.

Jiří Pomeje ml. zomrel vo februári v roku 2019, jeho otec navždy odišiel takmer presne o rok, 7. apríla 2020:

​S ňou nemá Monika Ferenčíková práve najlepšie vzťahy, keďže to bola práve ona, kvôli ktorej sa Jiří Pomeje starší rozhodol opustiť ich mamu. "To je ďalší dôvod, prečo nemôžu byť v hrobe spolu, Petra mala s otcom posledné roky nezhody a starý pán sa bál, že by možno preto prestali chodiť synovi Jirkovi na hrob," objasňuje nepriaznivé rodinné vzťahy najlepší kamarát Pomejeho staršieho, filmový producent Pavel Pásek.

"Jirko mi umrel rok po jeho synovi, 7.apríla. Oboch som mala nesmierne rada. Boli skvelí a je mi tu bez nich veľmi smutno," dodala na záver trúchliaca žena. Ešte v čase, keď boli obaja nažive, mladší z nich často navštevoval otca, a posledné chvíle života trávil u neho spoločne so svojou dcérkou Aničkou. Vtedy ešte netušil, že o rok oberie rovnaká diagnóza o život aj jeho otca.

Jiří Pomeje mladší bol v minulosti dvakrát ženatý, s herečkou Michaelou Kuklovou, ktorá momentálne tiež bojuje s rakovinou a so speváčkou Ivetou Bartošovou, ktorá si vzala život skokom pod vlak v roku 2014.

Súvisiace články

Najčítanejšie