Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucie Vondráčková otvorene: Zamilovala som sa!
Zdielať na

Lucie Vondráčková otvorene: Zamilovala som sa!

Už sú to dva roky, čo išiel niekdajší dokonalý celebritný pár od seba. Speváčka a herečka Lucie Vondráčková a hokejista NHL a českej reprezentácie Tomáš Plekanec majú za sebou otrasný rozchod, aj rozvod. No kým on sa raduje z novej rodinky, Lucie ostávala sama.

Tomáš Plekanec sa v podstate vzápätí po rozchode s Vondráčkovou dal dokopy s tenistkou Lucii Šafářovou a minulý rok v decembri sa im narodila dcérka Leontýnka. Tomáš žiari, vraj ešte nikdy nebol taký spokojný a šťastný.

Lucie Vondráčková sa naplno oddala práci a dvom synom, ktorých má s Plekancom. Hoci ju už aj spájali s viacerými mužmi, žiadny vzťah zatiaľ nepotvrdila, ani tomu nič nenaznačuje.

Vypočujte si jeden z Luciiných hitov:

No predsa našla aj Lucka lásku, ako aktuálne priznala na Instagrame. "Zamilovala som sa... Pri fotení pre charitatívny kalendár s čuvačom vankúšovým," vtipne premenovala typické slovenské plemeno. Láska ku zvieratám je nepochybne vrelá a úprimná, nie je dôvod Lucii jej očarenie bielymi "plyšákmi" neveriť.

Domov by si ich ale vziať nemohla. Niežeby sa Adam a Matyáš nepotešili, no prednedávnom už miesto obsadil iný maznáčik. Lucie sa odfotila v prítmí domova s čiernobielou mačičkou z útulku. "Láska z útulku. Domov bez mačky je len dom," napísala k fotke s novým chlpáčom. Zdá sa, že prázdne miesto v srdci nateraz vypĺňa sympatická umelkyňa len zvieratami. Pri nich má ale istotu, že je to úprimná a trvalá láska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Láska z útulku... A home without a cat is just a house...❤️#sheltercat #love #animals #kids #help #adoption #

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie