Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dara tromfla VŠETKY speváčky v Česku aj na Slovensku! TOTO sa jej podarilo ako prvej!
Zdielať na

Dara tromfla VŠETKY speváčky v Česku aj na Slovensku! TOTO sa jej podarilo ako prvej!

Archívna reportáž

Dara Rolins už nemusí nikomu nič dokazovať. V podstate nemá konkurenciu - minimálne čo sa týka kariéry, keď ide systémom "štart - cieľ" od detstva už 40 rokov. No predsa len sú méty, ktoré sa ešte dajú pokoriť a potešia ju. Jednu z nich sa jej podarilo dosiahnuť práve teraz.

Dara Rolins má za sebou od čias, keď bola ešte Darinka Rolincová snáď stovky tituliek časopisov. Celú kariéru sa pohybuje na vrchole, stále mladistvá, úspešná a bohatá. No jedna titulka jej do zbierky chýbala. Presnejšie povedané, tá konkrétna titulka chýbala v registri akejkoľvek speváčky zo Slovenska aj Česka.

Podľa titulných stránok prestížneho magazínu Forbes sa zdá, že úspech je najmä doménou mužov. Je prekvapivé, že počas takmer desiatich rokov, čo u nás časopis vychádza, sa ešte nedostala na titulku žiadna speváčka. Až doteraz.

"Naspídovaná" Dara sa vie aj zastaviť:

​Dara si dobre uvedomuje, že to je úspech, ktorým sa už stojí za to pochváliť. "Skutočnosť, že som sa ocitla na titulke časopisu Forbes, svetovom magazíne o biznise, podnikaní, peniazoch a úspechu vnímam ako totálny úlet," napísala Dara, akoby ju tu priam šokovalo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Skutočnosť, že som sa DNES ocitla na titulke časopisu @forbescesko , svetovom magazíne o biznise, podnikaní, peniazoch a úspechu- vnímam ako totálny úlet:)????!!! Mám zo seba radosť prevelikúúú:)), pretože som sa tak stala prvou speváčkou- ženou česko❤️slovenského šoubiznisu, ktorej sa niečo také prihodilo:). Mať na čele napísané FORBES je sen?a tí, ktorí túto 100 ročnú americkú "encyklopédiu" najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu:))???? #forbesmgazine #myveryfirstforbescoverever #forbeswoman #grlpwr #wearethechampions #celysvetjenas #forbesczechjulyissue #outNOW photography @jiriturek @jabujana hair @tylmarty makeup @margitavisage styling @lenkakermes wearing #FENDISS20 @fendi a ešte jedno poďakovanie ?@kampapark_restaurant

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Z ďalších slov je jasné, že je na to hrdá. "Mám zo seba radosť prevelikú, pretože som sa tak stala prvou speváčkou - ženou československého šoubiznisu, ktorej sa niečo také prihodilo. Mať na čele napísané FORBES je sen a tí, ktorí túto 100-ročnú americkú encyklopédiu najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu," nechala sa uniesť speváčka. A právom. Mať samostatnú titulku v tomto magazíne sa totiž u nás poradilo neveľa ženám, napríklad Dominike Cibulkovej či Táni Pauhofovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie