Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľká sláva u Beckhamovcov! Najstarší syn sa zasnúbil s TOUTO kráskou!
Zdielať na

Veľká sláva u Beckhamovcov! Najstarší syn sa zasnúbil s TOUTO kráskou!

Archívna reportáž

Najstarší syn celebritného páru David a Victoria Beckham, 21-ročný Brooklyn, sa po pomerne krátkom vzťahu zasnúbil. Jeho rodičia vraj netaja nadšenie, o 4 roky staršia blondínka je milionárskou dedičkou z dobrej rodiny.

Necelý týždeň po výročí svadby Davida a Victorie Beckhamovcov prichádza ešte senzačnejšia správa. V rodine hviezdneho futbalistu a bývalej "spajsky", v súčasnosti návrhárky a podnikateľky, sa zrejme schyľuje k svadbe, píše portál Daily Mail.

Párik sa dal dokopy len v októbri minulého roku. Predtým mal Brooklyn búrlivý vzťah s modelkou Hanou Cross a ešte pred ňou s herečkou Chloe Moretz, a minimálne s ďalšími štyrmi krásavicami. Nicola zase chodila s Anwarom Hadidom, najmladším spomedzi hviezdnych súrodencov.

Nicola sa pochválila, ako pre ňu Brooklyn napiekol koláčiky:

​Nech už prestriedali hocikoľko partnerov, zdá sa, že teraz sú si 21-ročný Brooklyn a 25-ročná Nicola už istí. "Brooklyn povedal všetkým kamarátom, že on a Nicola sú zasnúbení. Je to v ich kruhoch už všeobecne známa informácia," prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti zaľúbencov.

Fámy v sobotu Brooklyn potvrdil na svojom Instagrame. "Pred dvomi týždňami som sa mojej spriaznenej duše spýtal, či si ma vezme a ona povedala áno, som ten najšťastnejší muž na svete," napísal a pridal aj prísľub, že bude "tým najlepším manželom a jedného dňa aj otcom".

Najmä Brooklynovi rodičia sú nadšení, že ich búrlivý syn, z ktorého sa stal fotograf, sa konečne upokojil a usadil. Brooklyn žije s Nicole v New Yorku, nasťahovali sa do spoločného hniezdočka v marci, po piatich mesiacoch vzťahu. Už vtedy tvrdili, že to je "navždy". 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie