Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princ Harry je úplne stratený! Zažíva presne TO, čo predtým Meghan v Británii!
Zdielať na

Princ Harry je úplne stratený! Zažíva presne TO, čo predtým Meghan v Británii!

Archívna reportáž

Opustiť rodinu a domovinu, zdá sa , nebude také jednoduché a oslobodzujúce, ako si princ Harry spočiatku myslel. Na mentalitu a nové podmienky za veľkou mlákou si zvyká pomaly, no niet sa čomu čudovať. Harry nie je len obyčajný muž z Veľkej Británie, je to človek, ktorý žil celý život podľa prísnych kráľovských pravidiel, a o problémoch bežného človeka nemá ani páru. Z vojvodov zo Sussexu má v USA jednoznačne navrch princova manželka Meghan.

Princ Harry sa v novom domove v slnečnom Los Angeles cíti stratený, naopak jeho manželka znovuobjavila svoju silu a energiu a je pripravená si konečne plniť svoje ambície. Expert na kráľovskú rodinu tvrdí, že typicky pokojný Harry je doslova zvalcovaný Meghaninou živelnosťou, čo bol podľa neho v ich vzťahu odjakživa problém.

Podľa experta na pomery v kráľovskej rodine, Toma Quinna, má princ Harry nemalé problémy  s prispôsobením sa novému životnému nastaveniu. Pri energii a aktivite svojej ženy sa cíti v Los Angeles stratený. Pre denník Daily Mail sa expert dokonca vyjadril, že princ Harry momentálne zažíva rovnako nepríjemné pocity, aké mala zažívať Meghan ešte počas ich života vo Veľkej Británii.

Princ Harry s manželkou vykopali s britskými médiami vojnovú sekeru:

"Harry sa cíti tak trochu stratený, snaží sa nájsť svoju rolu v ich novom živote. Bol úplne zahltený Meghaninou pozitívnou energiou, no keď táto idylka skončí, bude musieť aj on niečím vypĺňať svoje dni," myslí si expert, ktorý však zároveň tvrdí, že Harry necíti k Spojeným štátom akúkoľvek nenávisť. Oveľa príkrejšie slová vyriekol na adresu princa a jeho manželky veterán spomedzi kráľovských fotografov, 79-ročný Arthur Edwards. Ten fotí členov britskej kráľovskej rodiny už od nepamäti a Harryho azda už od príchodu z pôrodnice. V rozhovore pre TalkRadio naznačil, že Harrymu nevie odpustiť, ako sa nechal temperamentnou Američankou ovplyvniť.

"Bohužiaľ, posledných niekoľko rokov je veľmi nadutý, nerozprával sa so mnou už roky. Veď som ho fotografoval odo dňa, keď sa narodil. A to všetko, odkedy je s ňou," narážal urazený starší pán na Harryho manželku. "Už od momentu, keď sa vzali mala v hlave jasný plán, odísť z Británie najrýchlejšie, ako to bude možné. Nemala v úmysle tu zostať a Harryho si vzala so sebou, a on sa s tým zmieril" myslí si fotograf, ktorý sa do princa verejne pustil aj po jeho nedávnom výstupe, keď sa Harry rozohnil, a históriu Británie spojil s otroctvom a kolonizáciou, za ktorú musí niesť zodpovednosť. Fotograf mu odkázal, že stratil niť a mal by prestať počúvať svoju manželku. Nuž zdá sa, že Harry na ceste za slobodou a šťastím stratí nejedného priaznivca, tak ako v prípade známeho fotografa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie