Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zrušená svadba! Bohuš Matuš si o 30 rokov mladšiu neplnoletú Lucku pre TOTO nevezme!
Zdielať na

Zrušená svadba! Bohuš Matuš si o 30 rokov mladšiu neplnoletú Lucku pre TOTO nevezme!

Zdroj: Facebook

V prípade 46-ročného českého muzikálového speváka Bohuša Matuša a jeho 17-ročnej priateľky Lucky, možno hovoriť o azda najkontroverznejšom páre českého šoubiznisu. Navyše, tí dvaja boli spolu ešte v časoch, keď bola stredoškoláčka pod zákonom. Aj tak ale snívali o svadbe.

Minulý rok sa na prsteníku ľavej ruky vtedy len 16-ročnej Lucky zrazu zaskvel prsteň. Vtedy však obaja zahmlievali, Bohuš Matuš tvrdil, že to bol len darček z lásky, nič iné za tým netreba hľadať. Zrazu ale pre portál Život v Česku priznali farbu.

Úspešný muzikálový spevák priznal, že skutočne išlo o zásnubný prsteň. "Je to rok od nášho zasnúbenia. Lucku som požiadal o ruku 5. júna. Som s ňou šťastný a myslím, že si obaja vyhovujeme a rozumieme," vyjadril sa na margo vekovo nerovného vzťahu Matuš.

Vypočujte si jednu z piesní Bohuša Matuša, ktorý má veľký úspech najmä u staršej generácie:

Ako sa hovorí, od zasnúbenia by do roka a do dňa malo dôjsť aj na svadbu. To sa ale nestalo a v blízkej dobe ani nestane. "Je to pravda, že sme mali mať teraz svadbu, ale obaja sme to zrušili. Alebo skôr posunuli," objasnil situáciu spevák. No za odkladom nie je koronavírus, ako v mnohých ostatných prípadoch z posledných mesiacov.

​Bohuš Matuš a jeho Lucie dospeli k rozhodnutiu odložiť sobáš z pragmatického dôvodu. Chcú sa vyhnúť kritike zo strany verejnosti. "Práve pre to ohováranie je dôvod, prečo sa vezmeme, až keď bude mať Lucka osemnásť. To bude plnoletá a budeme mať obaja pokoj. Ja si myslím, že nám ľudia len závidia, že nám to klape," povedal Matuš svoj názor na kritiku. Svadbu teda plánujú na budúci rok, to už budú štyri roky, čo tvoria pomerne neobvyklý pár.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie