Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Škaredý prešľap! Partnerku Martina Chodúra si pomýlili s jeho mamou!
Zdielať na

Škaredý prešľap! Partnerku Martina Chodúra si pomýlili s jeho mamou!

Archívna reportáž

Na sociálnych sieťach naberá na intenzite fenomén, keď si niektorí ľudia pod zámienkou vyslovenia svojho názoru dovoľujú naozaj príliš. Chvíle, keď sa zdanlivá úprimnosť mení na urážky a nevychovanosť, si užili už mnohé známe tváre, ktoré s dobrým úmyslom zdieľajú svoje fotografie na sociálnych sieťach. Primárne by mali byť ich profily určené pre fanúšikov, žiaľ, čoraz častejšie sú práve v hľadáčiku takzvaných hejterov.

Obeťou štipľavých komentárov sa stala aj partnerka úspešného českého speváka Martina Chodúra (30). Ivona je zároveň aj mamou Martinovo syna. Spevák svoju partnerku nadovšetko miluje a nehanbí sa svoje city ukázať aj na sociálnej siete. K jej 47. narodeninám jej v príspevku romanticky vyznal lásku a zaprial všetko najlepšie. Azda ani vo sne by mu nenapadlo, čo si jedna z jeho sledovateliek k tomuto peknému gestu dovolí napísať.

Martina Chodúra od jeho partnerky Ivony delí síce 17-ročný vekový rozdiel, no mama štvorročného chlapčeka vyzerá veľmi mladistvo a so svojím mladším partnerom drží krok. Ako píše denník Blesk.cz, Martin jej k narodeninám, ktoré oslávila 20. júna, venoval romantický príspevok na svojom Instagrame.

Ivona si zahrala aj v Martinovom klipe k piesni Tanči dál:

"Dnes oslavuje narodeniny moja Ivonka! Nenachádzam slová, aby som vyjadril, ako veľmi ju milujem. Pokúsil som sa o tom aspoň v piesni "Blíženci", ktorú ste včera mohli počuť v priamom prenose. Dnes budeme oslavovať a vám posielame veľa pozitívnej energie, ktorá vám snáď tiež rozjasní dnešný upršaný deň," vyznal sa zo svojich citov zaľúbený Martin. Kým väčšina jeho fanúšikov napísal pozitívne komentáre s gratuláciami, našla sa aj jedna zablúdená duša, ktorá mala potrebu si škaredo rypnúť. "Mamička by si mohla dať urobiť viečka," napísala pani, ktorá by zrejme Martinovi radšej vybrala partnerku osobne.

Instagram/MCh

​Martin, ako pravý džentlmen, si svoju partnerku patrične obránil a neznámu pani rýchlo schladil. "Aký syn? O čom to hovoríte? To má štvorročný Martinko niečo platiť svojej mame? Navyše, Ivonka má takéto viečka prirodzene od detstva, a mne sa to náhodou veľmi, veľmi páči! Poprosím vás o slušnosť. Nevadí, že sme na internete. Z očí do očí by ste hovorili inak," rozhorčil sa inokedy pozitívne naladený a usmiaty spevák. Navyše, jeho partnerke Ivone by málokto tipoval blížiacu sa päťdesiatku, a tak je pravdepodobné, že "milá" pani si jednoducho len potrebovala vyliať žlč.

Martin si vo svojom živote užíva lásku a rodinné šťastie po boku staršej partnerky, nájdu sa však ľudia, ktorým vekový rozdiel zjavne prekáža:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

10 let spolu ;-) ❤️❤️❤️???? #láska #martinchodur @blesk.cz @bleskprozeny #blíženci @novycas @novycasprezeny @swarovski @rytmuszivota6951

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Chodúr (@martinchodur),

Avšak namiesto toho, aby pani zaradila spiatočku a išla sa za komentár hanbiť, ešte pritvrdila. "Pani na fotke by potrebovala operáciu viečok, a to, že pán Chodúr žije so ženou vo veku jeho mamičky, sa možno niekomu zdá milé, rozkošné atď., ale ja mám na to názor, aký mám," napísala pani, ktorá si nevedno prečo pomyslela, že niekto je na jej slová zvedavý. Nuž, koľko ľudí toľko chutí. Avšak to, že je internet ešte stále slobodné miesto na vyjadrenie názoru si treba vážiť, a nevyužívať to na šírenie zla a nenávisti.

Súvisiace články

Najčítanejšie