Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bohuš Matuš gratuloval svojej Lucinke k 17. narodeninám! Dar ju takmer dokaličil!
Zdielať na

Bohuš Matuš gratuloval svojej Lucinke k 17. narodeninám! Dar ju takmer dokaličil!

Zdroj: Facebook/Bohuš Matuš

V tomto zvláštnom páre sa jeden nevyzná. Raz tvrdia, že sú len kamaráti, potom, že plánujú rodinu, následne vraj spolu nikdy nič nemali, napokon ale aj tak zverejnia fotky v objatí. Český muzikálový spevák Bohuš Matuš to má rád evidentne teatrálne aj v osobnom živote. Napokon, zavolal si médiá aj na odovzdanie darčeku.

Hoci delí Bohuša Matuša a jeho Lucinku celých 30 rokov, predsa len si sadli, zdá sa. Sú spolu už nejaký ten piatok a podľa všetkého ich vzťah prekvitá. Aktuálne spolu oslávili Luckine 17. narodeniny, Bohuš ju prekvapil športovým darčekom, píše portál Blesk.cz.

V skutočnosti ale ide len o čiastočne športový darček - kolobežka, ktorú od svojho milého oslávenkyňa dostala, je totiž elektrická. Ak sa jej nebude chcieť šliapať, jednoducho pustí motor. Galériu z odovzdania darčeku si môžete pozrieť TU.

Bohuš Matuš vydáva aj vlastné piesne:

Kým ale vyrazí do premávky, mala by ešte čo-to potrénovať. Ledva totiž darček dostala, už aj ukázala, že jeho ovládanie nie je také jednoduché. Po pár metroch skončili aj s Bohušom na zemi. "Ono sa to nezdá, ale jazdí dosť rýchlo a musíte sa na nej naučiť jazdiť. My sme obaja takí domáci povaľači, nikam veľmi nechodíme, a tak nám toto pobavenie prišlo vhod," prezradil niečo zo života Matuš, no iste nemal na mysli pád.

​Chvíľu po Lucke vzal kormidlo do rúk aj Bohuš, no aj on pristál tvrdo na zemi. "A končím, postavím to ku smetiakom a už nechcem ten diabolský stroj ani vidieť," žartoval dotlčený spevák. Lucka a Bohuš sa spolu zjavne nenudia, ani v čase karantény. Spevák, ktorý prišiel dočasne pre karanténu o prácu vraj ani nebýva nepríjemný. "Naozaj nie, on sa vždy niečím zabaví," chválila svoju lásku mladučká Lucia. Evidentne Matušovi už odpustila, že začiatkom roka pustil do sveta správy o tom, že spoločnú budúcnosť neplánujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie