Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ani svadba, ani bábätko s Lucinkou (16)?! Bohuš Matuš šokoval vyjadrením!
Zdielať na

Ani svadba, ani bábätko s Lucinkou (16)?! Bohuš Matuš šokoval vyjadrením!

Zdroj: Facebook/Bohuš Matuš

Známy český muzikálový spevák, 46-ročný Bohuš Matuš, už zhruba rok pravidelne informuje svet o svojom vzťahu so 16-ročnou Luciou. Vekový rozdiel evidentne nehral rolu, hoci Matuš všelijako kľučkoval, keď došla reč na intímne súžitie páru.

Najprv Bohuš Matuš tvrdil, že k ničomu intímnemu v tomto vekovo nerovnom vzťahu nedochádza, potom zrazu otočili a začali rozprávať dokonca o plánoch na bábätko. Naposledy Bohuš povedal, že sa o Lucku stará "ako o dieťatko, aj jej farbí vlásky".

Ktovie, čo sa ale medzi týmito dvomi stalo, keď je zrazu všetko inak. Spevák zašiel tak ďaleko, že celý vzťah poprel, píše portál Blesk.cz.

Vypočujte si jednu z piesní Bohuša Matuša:

"Nikdy som nikomu nepovedal, že spolu niečo máme," povedal Bohuš na margo vzťahu s Luciou. Prekvapivo popiera, žeby spolu niekedy mali niečo niečo viac, ako čisto kamarátsky vzťah. "My sme skôr kamaráti. Lucinku mám rád, ale odtiaľ potiaľ, samozrejme," vyjadril sa. Vraj sa vždy v rozhovore zamotá a povie niečo, čo napokon vyznie inak, ako to myslel.

Lucia sa zatiaľ k tomuto náhlemu zlomu nevyjadrila, no bola to práve ona, ktorá sa pred časom vyjadrila, že je na dieťa pripravená, hoci so svadbou zatiaľ nepočítala. "No neviem, ja by som si želal aj bábätko, ale nehovoril som, že s ňou. A svadba určite nie," schladil plány mladej priateľky spevák. Dodal, že by skôr uvítal davy fanúšičiek, ktoré sa poslednú dobu vraj preriedili.

Súvisiace články

Najčítanejšie