Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Fanúšikovia zabránili premiére novej bondovky! Mali na to TENTO vážny dôvod!
Zdielať na

Fanúšikovia zabránili premiére novej bondovky! Mali na to TENTO vážny dôvod!

Archívna reportáž

Nie je čas zomrieť - zrejme sa fanúšikovia kultového trháku inšpirovali práve názvom novej bondovky. Naliehali totiž na filmové štúdiá, aby odložili premiéru v poradí už dvadsiateho piateho filmu s originálnym názvom No time to die. Tie situáciu prehodnotili a fanúšikom vyhoveli.

Dôvodom sú obavy z narastajúcej hrozby epidémie koronavírusu. Na premiére veľkofilmu ako je James Bond sa pravidelne zúčastní množstvo divákov a preto sú opatrenia na mieste. Tá sa mala konať už tento mesiac, 31. marca v londýnskej Royal Albert Hall.

Filmové spoločnosti v utorok oznámili, že po "starostlivom zvážení a dôkladnom vyhodnotení globálneho kinotrhu" odkladajú uvedenie filmu No Time To Die na november 2020. Diváci vo Veľkej Británii si teda premiéru budú môcť pozrieť 12. novembra a filmový fanúšikovia v USA si ju užijú až 25. novembra.

Rovnomennú titulnú pieseň k filmu naspievala speváčka Billie Eilish, vypočujte si No time to die:

Nový film o agentovi 007 sa teda dostane do kín o sedem mesiacov neskôr, ako pôvodne mal. V snímke No time to die (Nie je čas umrieť) sa s úlohou Jamesa Bonda po štrnástich rokoch rozlúči herec Daniel Craig. Špekuluje sa totiž o zmene konceptu a agenta si v budúcnosti možno zahrá žena, či herec afroamerického pôvodu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie