Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Syn Britney Spears šokuje! Svojmu starému otcovi praje smrť!
Zdielať na

Syn Britney Spears šokuje! Svojmu starému otcovi praje smrť!

Archívna reportáž

Jayden Spears pustil do éteru cez živé vysielanie na sociálnej sieti niekoľko šokujúcich informácii o ich rodinných vzťahoch. Chlapec je momentálne v starostlivosti jeho otca, tanečníka Kevina Federlina.

Svojho starého otca, 67-ročného Jamieho Spearsa, častoval veľmi vulgárne a povedal, že by mal „skapať“, uvádza ďalej dailymail.co.uk. Dôvodom je nesvojprávnosť jeho mamy Britney, počas ktorej má všetku moc nad ňou a jej majetkom práve jej otec.

Ten mal v auguste minulého roka dokonca napadnúť svojho vnuka, 14-ročného Seana Federlina. Výsledkom tohto skratu je, že starý otec svojich vnukov tri roky neuvidí. Tým to očividne neprekáža, 13-ročný Jayden na sociálnej sieti zašiel ešte ďalej.

Posledné roky je situácia okolo Britney veľmi smutná:

Pre svojho starého otca nemá pekné slovo. „Zabi svojho starého otca,“ radí mu jeho fanúšik. „Braček, presne nad tým som rozmýšľal,“ šokujúco reaguje mladý muž. „Pamätám si, ako som sa raz opýtal, čo sa stalo s jej hudbou.Odpovedala len, že nevie, možno to celé ukončí,“ dodal Jayden. 

Britney so synmi v lepších časoch:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jayden Federline Spears (@jaydenspears1),

Svojho otca, Kevina Federlina naopak nazval doslova „Ježišom“. Ten síce nezvládol vzťah s ich matkou, no prezentuje sa aspoň ako ukážkový otec. Momentálne sú deti v jeho opatere, s tým, že s mamou sa môžu kedykoľvek vidieť. Kevin sa zachoval aj v tejto vyhrotenej situácii ako zodpovedný otec, účet svojho syna zablokoval. Jeho správanie vysvetlil ako pubertálny výstrelok, za ktorým vraj netreba hľadať nič vážnejšie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie