Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Harry na obede s kráľovnou! Stará mama ho šokovala TÝMTO vyjadrením!
Zdielať na

Harry na obede s kráľovnou! Stará mama ho šokovala TÝMTO vyjadrením!

Archívna reportáž

Žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí. Zrejme pomaličky chladne aj tá, navarená v Buckinghamskom paláci. Kráľovnú Alžbetu II. podľa všetkého prechádza hnev na vnuka a jeho manželku za januárový "megxit".

Harryho a Meghan čakajú posledné povinnosti v rámci kráľovskej rodiny. Musia preto prísť do Veľkej Británie, no Meghan sa rozhodla, že Archieho so sebou nevezmú. To sa zrejme kráľovnej dotklo.

Svojho pravnuka totiž nevidela už poriadne dlho a v jej 93 rokoch už ozaj nie je čas otáľať s akoukoľvek túžbou. Vrátane tej obyčajnej, ľudskej - potešiť sa s 9-mesačným pravnúčikom.

Pár sa presunul do Kanady ešte v januári:

Princ Harry je už v Británii a sám si vyžiadal obed so svojou starou mamou. Tí dvaja si majú rozhodne čo vysvetľovať. Zdroj denníka The Sun tvrdí, že okrem rozhovoru o Harryho predstave o budúcnosti, zaútočila kráľovná na city. "Na konci štyri hodiny trvajúceho obedu mu Alžbeta povedala, že ho stále veľmi ľúbi," tvrdí zdroj priamo z kráľovského dvora.

Jedným z hlavných dôvodov tejto "otvorenej náruče" má byť práve Archie. Kráľovná dobre vie, že ak chce mať kontakt s pravnukom, musí prelomiť ľady aj vo vzťahu k Meghan. Preto Harrymu údajne povedala, že je vítaný aj so svojou manželkou. "Jasne sa vyjadrila, že on aj Meghan sa vždy budú môcť vrátiť, ak si to rozmyslia, a že ich privíta s otvorenou náručou," tvrdí zdroj. Od kráľovnej ide o skutočne veľmi silné gesto, podľa plánov Harryho a Meghan je ale len málo pravdepodobné, žeby sa v dohľadnej dobe chceli sťahovať späť.

Súvisiace články

Najčítanejšie