Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krutá pomsta Meghan?! Kráľovná Alžbeta svojho pravnuka neuvidí!
Zdielať na

Krutá pomsta Meghan?! Kráľovná Alžbeta svojho pravnuka neuvidí!

Archívna reportáž

Posledný marcový deň sa kráľovské povinnosti pre Harryho a Meghan definitívne skončia. Dovtedy ich čakajú ešte tri oficiálne kráľovské udalosti vo Veľkej Británii. Zdá sa však, že vojnová sekera so zvyškom rodiny ostáva naďalej vykopaná.

Meghan s Harrym momentálne žijú v Kanade a podľa Mirror.co.uk sa rozhodli svoje posledné povinnosti voči kráľovskému dvoru absolvovať bez svojho 9-mesačného syna Archieho. Ten ostáva s pestúnkou v Kanade v ich luxusnej vile na Vancouver Island.

Kráľovná Alžbeta II. svojho pravnuka od narodenia v máji minulého roku videla iba veľmi sporadicky, posledné tri mesiace dokonca ani raz. Podobne chabú intenzitu však majú aj Archieho stretnutia s rodinou jeho princa Williama. S bratrancom Georgom a sesternicou Charlotte sa oficiálne stretli naposledy minulý rok v lete.

Harry a Meghan postupne prichádzajú o privilégiá:

​Harry a Meghan sa snažia svojho syna pred okom verejnosti chrániť. Svedčí o tom aj fakt, že posledné zábery Archieho zverejnili na sociálnej sieti ešte na jeseň minulého roka. Svojím odchodom prídu o privilégium kráľovskej ochranky, ktorá v tomto čase ešte stále stráži ich dom v Kanade. Preto sa niet čo čudovať, že súkromie svojho syna prísne strážia už teraz.

SITA

​Harry do svojej rodnej zeme už vycestoval, Meghan ho bude nasledovať tento týždeň. Zdá sa však, že svoje rozhodnutie meniť už nemieni. Kráľovná tak svojho pravnuka ani tentokrát neuvidí a podľa thetimes.co.uk je z toho nesmierne sklamaná a smutná.

Súvisiace články

Najčítanejšie