Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
"Bohuš" sa oženil! FOTKY z utajenej romantickej svadby Bolka Polívku!
Zdielať na

"Bohuš" sa oženil! FOTKY z utajenej romantickej svadby Bolka Polívku!

Archívna reportáž

Ak je niekto principál českého divadelného a filmového humoru, je to iste sedemdesiatnik Bolek Polívka. No nielen jeho výkony pre potešenie divákov sú jedinečné, rovnako špeciálny má aj život. Nikdy v ňom nechýbali ženy a kopa detí.

Hoci má Bolek Polívka šesť detí od štyroch žien, ženatý bol len dvakrát. Najprv pár rokov so Stanislavou Polívkovou, potom strávil v manželskom zväzku 15 rokov s pôvabnou Francúzkou Chantal Poullain.

Jeho deti majú od 44 po 12 rokov. Toľko má dcérka Mariana, ktorú má s dlhoročnou partnerkou Marcelou. Tá má s Bolkom ešte aj dvoch pubertálnych synov.

Pozrite sa, ako donútil Kulyho Bolek Polívka športovať:

Tri deti a 24 rokov bok po boku, to sa už zrejme zdal byť Bolkovi dostatočne vážny vzťah na to, aby si o 20 rokov mladšiu Marcelu vzal za ženu. Stalo sa tak 22. 2. 2020 v Brne. Za svedkov si Polívkovci vybrali Jiřího Bartošku s manželkou Andreou. "Bolek se nám oženil," okomentovali fotku na Instagrame kolegovia z divadla.

Charizmatický herec síce obrad dobre utajil, no napokon potešil fanúšikov aspoň tromi fotkami z obradu. Zverejnili ich priamo na stránke Divadla Bolka Polívky.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie