Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cesta k zmiereniu? Dominika dostala veľkorysú ponuku od Ivany Gottovej!
Zdielať na

Cesta k zmiereniu? Dominika dostala veľkorysú ponuku od Ivany Gottovej!

Archívna reportáž

Nie je žiadnym tajomstvom, že najstaršia dcéra Karla Gotta sa od návratu do domoviny potýka s vážnymi finančnými problémami. Napriek tomu sa nevzdáva a zdá sa, že poctivá práca jej nesmrdí. Pracuje totiž na zmeny v istej kaviarni ako barmanka.

To, že sa Dominika snaží žiť zodpovedne možno obmäkčilo aj jej macochu Ivanu. Najstaršej dcére svojho zosnulého manžela poslala mail s jedinečnou ponukou, píše portál Ahaonline.

Dominka Gottová po návrate z Fínska nemala v Česku kde skloniť hlavu. Prvú pomoc jej ponúkla jej kamarátka, speváčka Šárka Rezková. Avšak toto bývanie sa nachádza mimo Prahy, kde má Dominika prácu. Nakoľko často končí v neskorších večerných hodinách, cesta mimo mesto nie je práve príjemná. Preto ponuka na bývanie v Prahe prišla dcére slávneho speváka veľmi vhod.

Na rozlúčkovej omši sedeli Ivana a Dominika v jednej lavici:

​Mail od Ivany Dominiku veľmi prekvapil.  Jedna pani mi ponúka na prenájom garsónku v Prahe na prvé tri mesiace zadarmo, nájom by som platila až od štvrtého mesiaca. V tejto chvíli som rozhodnutá tuto ponuku využiť,” zverila sa Dominka. S majiteľkou sa už aj dohodli na obhliadke bytu.

Snaha aspoň trochu uľahčiť Dominike život by mohla naznačovať zlepšenie chladných vzťahov medzi ňou a vdovou po jej otcovi Karlovi. Otázne je, či Dominika vytrvá, aj v minulosti totiž svojho otca neraz sklamala.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie