Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Adam Ďurica sa nechal zlákať Rytmusovou cestou! Má v pláne TOTO!
Zdielať na

Adam Ďurica sa nechal zlákať Rytmusovou cestou! Má v pláne TOTO!

Archívna reportáž

Sny si treba plniť. Jeden z najhranejších slovenských spevákov, 32-ročný Adam Ďurica, sa rozhodol splniť si skutočne veľkolepý sen. Po vzore Rytmusa, ale aj mnohých ďalších hviezd, sa aj on plánuje obklopiť symfonickým orchestrom.

Slovenský spevák Adam Ďurica predstaví svoje skladby na koncertoch s 25-členným symfonickým orchestrom a profesionálnymi hudobníkmi. Jeho Adam Ďurica Symphonic Big Band Orchestra zavíta v novembri do Košíc a Bratislavy.

Tento hudobný sen sa ale nezrodil len tak, zo dňa na deň. „Už pri prvej sérii minuloročných akustických koncertov som začal uvažovať, že by som na rok 2020 chcel pripraviť niečo výnimočné, nové a veľké. Postupne to naberalo stále jasnejšie obrysy a toto je výsledok,“ uviedol spevák.

Pripomeňte si Adamove akustické turné:

Okrem Ďuricu a hudobníkov na koncertoch vystúpia aj Katarína Knechtová a Lukáš Adamec. „Katka a Lukáš sú výnimoční speváci so zlatom v hrdle, ktorí už roky dokazujú, že patria k tým najlepším na slovenskej scéne. Okrem toho som s nimi doteraz nemal žiadnu hudobnú spoluprácu a myslím, že dozrel čas na to, aby títo výnimoční hudobníci boli súčasťou môjho výnimočného koncertu,“ vyznal sa Ďurica.

Súvisiace články

Najčítanejšie