Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V montérkach, s rožkom a treskou! Rytmus TÝMTO zaskočil fanúšikov!
Zdielať na

V montérkach, s rožkom a treskou! Rytmus TÝMTO zaskočil fanúšikov!

Archívna reportáž

Ak je v našom šoubiznise niekto, o koho plnom stave na účte zrejme pochybuje len málokto, je to rozhodne Patrik Vrbovský. Rád sa prezentuje tým, čo v živote dosiahol a čo všetko si vďaka tomu môže dovoliť. O to viac teraz prekvapil.

Rytmus má už pár dní v kinách film Tempos. Dokument pretkaný Patrikovou hudobnou tvorbou rozpráva príbeh nášho zrejme najznámejšieho rapera. Celých 30 rokov zhrnutých do 90 minút.

Úplné detaily z jeho súkromného života nečakajte, dozviete sa ale všetko o jeho ceste z nuly až na vrchol, kto ho ovplyvnil v tvorbe, a keďže je Rytmus aj veľký vtipkár, vo filme je viacero úsmevných momentov.

Jedným z vrcholov Rytmusovej kariéry bol nepochybne septembrový koncert v Trnave:

Jedným z nich je scéna na stavbe. Rytmus v živote okúsil všeličo, napokon, keď treba peniaze, práca nesmrdí. V dokumente môžete vidieť, ako to asi vyzeralo, keď mal Patrik Vrbovský pauzu na rýchly obed. "Fero, dôjdi na šalát, mám tu desať rožkov" taký je zhruba popis k fotke z nakrúcania.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A toto čo? Ocenil si???? #RytmusTemposVKinach #FeroDojdiNaSalat #TyDebilko @toxpro_official @redbullsk

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Táto scéna rozplakala niektorých k slzám, len ťažko si totiž dnes vedia ľudia predstaviť Rytmusa ako pomocníka na stavbe, ktorý má päť minút na desiatu a rýchlo "natlačí" rožky s treskou. Z komentárov je jasné, že Rytmus trafil klinec po hlavičke a svojich fanúšikov filmom fakt potešil. "Chlape, práve som dopozeral film, nemám slov. Iba to, že si to zabil. Normálne som nevedel odísť z kina, ako som to všetko vstrebával," znie len jeden z mnoých pozitívnych hodnotení filmu Tempos.

Súvisiace články

Najčítanejšie