Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec jedného z najzamilovanejších párov šoubiznisu?! Po flirte manžela odložila obrúčku!
Zdielať na

Koniec jedného z najzamilovanejších párov šoubiznisu?! Po flirte manžela odložila obrúčku!

Archívna reportáž

V šoubiznise sú stále manželstvá skôr výnimkou, ako pravidlom. Tieto hrdličky sú spolu už takmer 13 rokov, čo je na Hollywood skutočne obdivuhodná doba. Tobôž v prípade, ak sú obaja ešte mladí a krásni.

Jessica Biel a Justin Timberlake patria rozhodne medzi páry, na ktoré je radosť pozrieť. Sú obaja nielen krásni a úspešní, ale aj neuveriteľne zamilovaní. Aspoň tak sa to doteraz javilo, píše portál DailyMail.

Pred zhruba tromi mesiacmi sa ale nechal 39-ročný Justin trochu uniesť v spoločnosti 30-ročnej kolegyne Alishe Wainwright. Herečka ho držala za koleno, on ju nadôvažok chytil za ruku skutočne nie celkom kamarátskym spôsobom.

Pripomeňte si časy, keď Justin a Jessica plánovali svadbu:

Justin sa vtedy za svoje správanie skutočne hlboko ospravedlnil, dokonca dodal, že to bola chyba a nechce byť takýmto vzorom pre svojho syna. "V tú noc som toho dosť popil, moje správanie ľutujem. Mal som sa zachovať rozumnejšie," napísal na Instagram. Ľudí ubezpečil, že k ničomu medzi ním a Alishou nedošlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Timberlake (@justintimberlake),

Jeho manželstvo síce prešlo v tej dobe menšou krízou, no údajne zapracovali na jej vyriešení. Pravdou je, že ešte na Valentína si obaja poslali virtuálne vyznanie lásky. Odvtedy ale Jessica nepridala ani jedinú fotku, čo je pomerne nevídané. A navyše, paparazzovia ju zachytili v posledných dňoch bez obrúčky, ktorú inak v podstate nedáva z prsta, s výnimkou cvičenia. Azda práve len išla do posilňovne a nieže je toto idylické manželstvo fatálne narušené.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie