Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Spoločný výlet v New Yorku? Dara to zrejme s o 20 rokov mladším raperom myslí vážne!
Zdielať na

Spoločný výlet v New Yorku? Dara to zrejme s o 20 rokov mladším raperom myslí vážne!

Archívna reportáž

Mladý raper z Košíc s Darou nahral pesničku a zdá sa, že sa scenár opakuje. Pri práci na spoločnej piesni sa totiž dala speváčka dokopy aj s jej bývalým priateľom Rytmusom.

Už pred mesiacom obletela naše končiny správa o údajnom romániku 47-ročnej Dary Rolins a 26-ročného rapera Dalyba z košickej rapovej formácie HahaCrew. Kým ani jeden zo zúčastnených vzťah oficiálne nepriznal, výlet do New Yorku môže naznačovať, že romanca je reálna.

Dara a Dalyb zatiaľ zdieľali verejne sympatie len smajlíkmi a vzájomnými lajkmi. Hoci spoločná fotka zatiaľ na Instagram nepribudla, je jasné, že vo "veľkom jablku" sú spolu.

Ich spoločnú pieseň Hello Kitty si môžete vypočuť tu:

Dara chrlí fotky, Dalyb sa s výletom za oceán priznal v instastories. Ako Dara tak aj Dalyb, sú obaja v našich končinách pre mnohých ľudí módne vzory a možno práve tu naberajú inšpiráciu. Vyzerá, že vplyv mladého rapera na speváčkin štýl je výrazný. Dara podľahla uvoľnenému streetstylu, a na fotkách na sociálnej sieti pôsobí rovnako uvoľnene a spokojne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pozdravujem vás, pre zmenu z NY:)?#hellokittyvibe

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

“Pozdravujem vás, pre zmenu z NY,” hlási status na Darinej sociálnej sieti s hashtagom s pripomienkou ich spoločnej nahrávky Hello Kitty. Dalyb svojich fanúšikov zase obšťastňuje insta príbehmi z podobných lokácii ako Dara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

???❄️☀️???

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Najnovší instagramový príspevok Dary v uliciach New Yorku s emotikonom kamery však naznačuje, že by mohlo ísť aj o pracovný výlet. Fanúšikovia sa však nezdržali poznámok: “Na nákupoch s Dalybom?”. Na čo iný fanúšik reagoval: “No jasné, sú tam spolu”. Napokon, aj pracovná cesta môže po návrate z mesta, ktoré nikdy nespí, zmeniť charakter.

Súvisiace články

Najčítanejšie