Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To sú krásne očiská! Rytmus Sanela skutočne nezaprie!
Zdielať na

To sú krásne očiská! Rytmus Sanela skutočne nezaprie!

Archívna reportáž

Človek by sa mal stať rodičom ideálne vtedy, keď je na to skutočne pripravený. V takom prípade sa totiž dokáže malému pokladu oddať skutočne naplno. Zdá sa, že Rytmus si ten správny moment načasoval skutočne dokonale.

Zamilovaný do matky, aj do potomka. Presne tak to má vyzerať a presne tak to aj je v rodinke Vrbovských. Rytmus žiari šťastím ako ešte asi nikdy.

Malý Sanel má 7 mesiacov a svojho otca spravil najšťastnejším človekom na svete, samozrejme, z jeho pohľadu.

Rytmus sa v úlohe otca skutočne našiel:

Svedčia o tom aj fotografie, ktoré Jasmina a Rytmus pridávajú na Instagram. Synčekovi sa vzorne venujú a rozhodne sa nenudia. Výlety, dovolenky, alebo aktuálne taká zábavka, akou je návšteva ZOO. "Spoznávanie sveta jeho očami je to najkrajšie a najfascinujúcejšie, čo môže otec zažiť," napísal k fotke z bratislavskej zoologickej záhrady rozcítený otecko Patrik.

Pozitívnou správou pre jeho fanúšikov je to, že pomaličky si už bude možné vyskladať celú podobizeň malého Sanela. Jeho rodičia totiž chlapčekovu tvár nikdy nezverejňujú, no v ostatnej dobe už viackrát ukázali aspoň časť. Nič pritom nepovie o celkovom výraze viac, ako oči. A práve tie konečne poriadne ukázali.

Fanúšikovia sa ale nevedia zhodnúť. Polovica okamžite zhodnotila, že oči má Sanel jednoznačne po tatovi, druhá polovica tvrdí absolútne jasne: "Očičká má po mamičke". Zrejme bude správnou odpoveďou, že jednoducho je perfektnou zmesou oboch.

Súvisiace články

Najčítanejšie