Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
KONEČNE priamy pohľad na Sanela! Je to viac Rytmus alebo Jasmina?
Zdielať na

KONEČNE priamy pohľad na Sanela! Je to viac Rytmus alebo Jasmina?

Archívna reportáž

Kto by chcel vidieť malého Sanela Vrbovského, ten má pred sebou pomerne náročnú misiu. Buď sa vybrať na prechádzku do Malinova, kde Vrbovskí bývajú, alebo do Viedne, kam často chodia, prípadne na pár miest v Bratislave. Náročná misia s neistým koncom.

Jasmina a Patrik Vrbovskí sa totiž rozhodli, že to fanúšikom neuľahčia. Neexistuje žiadny klik, ktorý by človeka dostal až k fotke takmer 7-mesačného Sanela. Žiadnu totiž nezverejnili.

Zvedavci sa tak musia uspokojiť s rôznymi pohľadmi odzadu, z profilu, s tvárou za vodotlačou, obrázkami, alebo jednoducho len na schovaného v kočíku.

Platilo to pred jeho narodením, platí to stále - Rytmus je proste dieťa šťasteny:

Nikto rozhodne nespochybňuje nárok každého rodiča rozhodnúť sa chrániť svoje dieťa najlepšie, ako vie. A ak sú rodičia celebrity tohto typu, je to úplne pochopiteľné. Teraz ale Jasmina predsa len ukázala Sanelka priamo spredu, s krásnym úsmevom. No opäť to nie je také jednoduché, synčekovi z fotky "odrezala" väčšiu polovicu tváre.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Šťastná mama, pozdravujem Vas❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Pozornému divákovi ale iste neunikne ten rozkošný úsmev, ktorý má na prvý pohľad rovnaký, ako jeho otec. "Vidím pol kópie Patrika," napísal jeden z fanúšikov. Ako to už ale býva, mnohí pre zmenu píšu, že Sanel je celá mama. "Z oka ti vypadol," napísala jedna z nich Jasmine. Isté je len to, že bábätka sa menia každým dňom, takže si pár rôčkov treba počkať, kým to bude už skutočne jasné, od koho z rodičov si Sanel vzal viac.

Súvisiace články

Najčítanejšie