Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Začiatok krásneho priateľstva? Sanel a Daphne spolu na FOTKE!
Zdielať na

Začiatok krásneho priateľstva? Sanel a Daphne spolu na FOTKE!

Archívna reportáž

Malý Sanel Vrbovský má šťastie nielen na rodičov. Tí by mu zniesli aj modré z neba, ak by sa dalo. Postarali sa mu aj o možno najlepšiu kamarátku. Síce nie "ľudskú", ale azda o to oddanejšiu.

Pravda je taká, že čokoládová sučka pudla kráľovského menom Daphne prišla do "rodiny" Vrbovských skôr, ako Sanel. Lepšie povedané, približne naraz spolu s ním, akurát, že on bol ešte v brušku.

Daphne je Jasminin veľký miláčik, má s ňou aspoň toľko fotiek, čo so Sanelom. Je zjavné, že je to dobre vychovaná psia dáma.

O tom, ako byť dobrým otcom, vie Patrik svoje:

Iste aj to je dôvod, prečo sa Vrbovskí neboja pustiť ju až do úplnej blízkosti so 7-mesačným synčekom. Ten si vďaka nej buduje nielen imunitu, ale aj dobrý vzťah k zvieratám. "Tu vzniklo jedno vážne priateľstvo," okomentovala Jasmina fotku, na ktorej sa Sanel dotýka dokonale upravených pazúrikov psej kráľovnej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tu vzniklo jedno vážne priateľstvo ? ??+?=VL

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Ako vtipne poznamenal v komentároch Jasminin dobrý kamarát a vizážista Milan, Sanel mal možno iné úmysly: "To sú krásne pacičky! Môžem ich požužlať?". Nepochybne bol zrejme blízko pravde, podstatnejšie ale je, že pre dieťa je iste lepšie vyrastať so zvieratkom, ako neskôr z nich mať paniku.

Súvisiace články

Najčítanejšie