Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Predpovedal film skutočné udalosti?! Hollywoodske hviezdy žijú v strachu!
Zdielať na

Predpovedal film skutočné udalosti?! Hollywoodske hviezdy žijú v strachu!

Archívna reportáž

Či hviezda, či obyčajný človek, v dnešných dňoch ľudí spája spoločný nepriateľ. Obrovský strach z COVID-19, teda všeobecne povedané, z koronavírusu. Ostražitosť sa evidentne šíri aj medzi celebritami.

Hollywoodske hviezdy nezaháľajú a pomocou sociálnych sietí šíria, našťastie, nie paniku, ale skôr  osvetu v prevencii proti koronavírusu. Medzi nimi aj Gwyneth Paltrow, Selena Gomez, Bella Hadid, či Avril Lavigne, ktorá zrušila celé ázijské turné.

Práve spomínaná Gwyneth Paltrow uverejnila fotku v ochrannej maske počas letu do Paríža. Svojich fanúšikov žiada, aby boli opatrní, nepodávali si zbytočne ruky a umývali si ich častejšie. 

Pozrite si trailer k filmu Nákaza, znie to povedome, však:

“V tomto filme som už hrala,” prirovnala herečka aktuálnu situáciu k apokalyptickému filmu Nákaza z roku 2011. V ňom si zahrala ženu, ktorá sa cestou z Hong Kongu na letisku nakazila smrteľným vírusom. Jej postava veru nezažila happyend.

Treba mať ale na vedomí, že na prevenciu proti vírusu nestačí nosiť ochrannú masku či respirátor. Internet už zaplavili odporúčania odborníkov, v skratke sa dá povedať, že sa treba správať ako počas klasickej chrípkovej epidémie.

Súvisiace články

Najčítanejšie