Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hana Gregorová bez obalu o mladom milencovi Koptíkovi! Má ho na TOTO!
Zdielať na

Hana Gregorová bez obalu o mladom milencovi Koptíkovi! Má ho na TOTO!

Archívna reportáž

V našich končinách je ešte stále pomerne raritné, keď má žena oveľa mladšieho partnera. Preto vzťah Hany Gregorovej s o 32 rokov mladším partnerom vzbudil svojho času veľký záujem. Po mesiacoch odmlky sa česká herečka opäť rozhovorila.

Ako bájny Fénix vstal z popola vzťah Hany Gregorovej s Ondřejom Koptíkom, ktorý sa po mnohopočetných lapsusoch a jeho problémoch s drogami rozpadol ešte v roku 2017. A bol to poriadne pikantný rozchod.

​Odvtedy bolo okolo dvojice ticho, až sa zdalo, že tentokrát už nastal definitívny koniec. To, že  Hana zobrala nevypočitateľného Ondřeja na milosť, potvrdila až ich spoločná návšteva prestížneho plesu v Prahe.

Ako sa Hana Gregorová vyjadrila k bulváru v súvislosti jej vzťahom, nájdete vo videu:

​Hana Gregorová zhodnotila tento návrat, podľa Ahaonline.cz, veľmi svojsky: “A aj keď je o 30, ani vlastne neviem o koľko rokov presne mladší, mám sa zabiť? Funguje to, je to fajn, je to príjemné. Nie som odkázaná na to, aby ma niekto živil. Ale keď budem na vozíku, dovolím mu, aby ma vozil”.

Hana si z veku ťažkú hlavu nerobí:

Profimedia

​Česká herečka nikdy vekový rozdiel nevnímala ako prekážku, naopak, pri mladšom partnerovi stratila zopár kíl a volila o mnoho ležérnejší a mladícky štýl.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie