Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bodyguard Brada Pitta sa neudržal! TAKTO to bolo s Angelinou a Jennifer Aniston!
Zdielať na

Bodyguard Brada Pitta sa neudržal! TAKTO to bolo s Angelinou a Jennifer Aniston!

Archívna reportáž

Ako to už vo svete celebrít býva, tie najbližšie osoby si najčastejšie pustia ústa na špacírku. Častokrát sú to bývalí, ale aj aktuálni zamestnaci. Tentokrát sa neudržal bývalý bodyguard čerstvého držiteľa Oscara, Brada Pitta.

Po patáliách v osobnom živote prišla Bradovi na pomoc bývala priateľka Jennifer Aniston. Nečudo, že sa špekulovalo o možnom návrate týchto dvoch miláčikov Hollywoodu. Fanúšikovia sa razom rozdelili na tím Jenny a tím Angelina.

Podľa Mirror.co.uk bývalý ochrankár Kris Herzog porovnal obe hercove životné lásky a veru, jedna zo zúčastnených neobišla práve najlepšie.

Klebetilo sa, že Angelina už má za Brada náhradu:

​​Reč je o Jennifer Aniston a Angeline Jolie. Prvá menovaná bola podľa jeho slov Bradovi totálne oddaná, nevyvolávala žiadne hádky, a na iného muža počas trvania ich vzťahu ani nepozrela. Úplne iný príbeh to vraj bol s Angelinou, ktorá viac ako na rodinnú pohodu dbala na verejnú mienku. Jej snahou bolo udržať sa na výslní ako najmocnejší pár Hollywoodu čo najdlhšie.

“Nikdy som Jen a Brada nevidel sa vážne pohádať, nezačul klebety o nevere. Nikdy som nezažil medzi nimi nič negatívne, až do času, kým nestretol Angelinu Jolie.” vyjadril sa Herzog. Napokon rodičia šiestich deti ohlásili rozchod, ktorý sa nezaobišiel bez škandálov.

​Kríza zašla až tak ďaleko, že Brad bol dokonca sledovaný FBI po obvinení z napadnutia ich najstaršieho syna Maddoxa. Takto sa Angeline podarilo na istý čas zamedziť kontaktu Brada s ich deťmi. Boj o výchovu ukončil až rozsudok z apríla minulého roka. Angelina vtedy v očiach mnohých zlyhala. Jennifer si, naopak, získala mnoho sympatií za svoj priateľský krok voči Bradovi, keď to najviac potreboval.

Súvisiace články

Najčítanejšie