Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Brad Pitt je proti zmene pohlavia jeho dcéry, Angelina je za. Preto spravila TOTO!
Zdielať na

Brad Pitt je proti zmene pohlavia jeho dcéry, Angelina je za. Preto spravila TOTO!

Archívna reportáž

Má len 13 rokov a už podstupuje hormonálnu liečbu, ktorá má viesť k zmene pohlavia. Shiloh Jolie-Pitt bola typické rozkošné dievčatko, ale len v rannom detstve. Už od škôlkarskeho veku vraj začala preferovať chlapčenské oblečenie a hračky.

Shiloh dokonca začala trvať na tom, aby jej ľudia hovorili John. Krátky zostrih a absolútne chlapčenský štýl skutočne mohol nechať mnohých na pochybách, či sa pozerajú na dievča, alebo na chlapca.

Jej mama, 44-ročná Angelina Jolie, Shiloh v jej pocitoch vždy podporovala. Vyvrcholilo to tým, že jej povolila hormonálnu liečbu ešte hlboko pred dovŕšením plnoletosti, píše portál extra.cz.

Rozvod Brada a Angeliny nebol hladkou, ani peknou záležitosťou:

Z toho ale údajne rozhodne nie je nadšený jej otec, Brad Pitt. Snažil sa to Shiloh vyhovoriť, vraj vždy dúfal, že je to len určitá fáza v jej živote a napokon sa opäť vráti k svojej dievčenskej podobe.

Angelina ale zúri a dokonca Bradovi absolútne zamedzila prístup k ich prvorodenej Shiloh. Nešťastní sú aj jej starí rodičia, ktorí tvrdia, že Shiloh nepotrebuje hormonálnu terapiu, ale psychoterapiu. Zdá sa, že ani Brad, ani jeho rodičia, ale nemajú aktuálne moc, aby sa do procesu zapojili, všetko je v rukách Angeliny a Shiloh.

Súvisiace články

Najčítanejšie