Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pád herca z útesu v Tatrách! Veľké tajnosti okolo nakrúcania!
Zdielať na

Pád herca z útesu v Tatrách! Veľké tajnosti okolo nakrúcania!

Najväčšia hviezda Bollywoodu nakrúca film vo Vysokých Tatrách. Indických filmárov očarilo prostredie Velickej doliny a preto sa tam rozhodli nakrútiť psychologický thriller. Bollywoodski tvorcovia nakrúcajú na Slovensku historicky po prvýkrát, ale tentoraz bez zvyčajných veľkolepých tanečných scén.

Terasa Sliezskeho domu sa na sedem dní zmenila na bollywoodsky ateliér. Filmári z Indie tam nakrúcajú psychologický triler.

S bollywoodskymi hercami sa dalo rozprávať iba na tlačovke, potom už bolo všetko prísne tajné.

Hoci má Amitabh Bachchan 77 rokov, je stále veľmi mladistvý, čo dokazuje ako spevák aj v tomto klipe:

Nie je známe ani to, aká dejová časť filmu sa u nás nakrúca. "To ja vám nemôžem povedať, lebo to by bola veľká pokuta pre mňa," presviedčal producent filmu, Maciej Źemojcin. Štábu TV JOJ sa ale podarilo zistiť, že Sliezsky dom nebude vo filme nebude Sliezskym domom, a ani Tatry nebudú Tatrami.

Naše malé veľhory totiž vo filme poriadne narastú a presunú sa do Ázie. "Vo filme to bude vyzerať ako Himaláje, takže Sliezsky dom vo filme určite nebude, lebo všetko sa to odohráva akože v Himalájach," prezradil Peter Andráš, manažér Sliezskeho domu.

Amitabh Bachchan je indickou legendou a obrovskou hereckou hviezdou Bollywoodu. Pred rokmi nakrúcal v Zakopanom, na slovenskej strane Tatier ešte nebol. "Môžem Vás ubezpečiť, že toto nie je moja posledná návšteva. Áno, máte tu zimu, ale vo filme nás sneh odreže od sveta, takže toto je perfektné miesto na nakrúcanie našej scény," opísal Amitabh Bachchan aspoň malý detail z filmu.

Bollywoodske filmy sú povestné svojimi tanečnými scénami.Tancuje sa tam vo vojnových filmoch, dokonca aj v detektívkach či v hororoch, no v Tatrách sa zvŕtali na pľaci iba ak asistenti kamery. Tanec vymenili za dobrodružné akčné scény. "Máme pred sebou bojové choreografie. Musíme nasimulovať pád herca zo skaly. Nebude to jednoduché, mal by sa pod ním zlomiť útes a on musí spadnúť. V takomto počasí je to tu naozaj dobrodružné," prezradil Tomasz Lewandowski, šéf poľských kaskadérov.

Súvisiace články

Najčítanejšie