Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vondráčková vyslala TAKÝTO signál bývalému! Natvrdo ho ODSTRIHLA!
Zdielať na
Hudba

Vondráčková vyslala TAKÝTO signál bývalému! Natvrdo ho ODSTRIHLA!

Archívna reportáž

Rozchod a následne rozvod hviezdnej dvojice Vondráčková - Plekanec sprevádzali pomerne nepekné obojstranné obvinenia a vyhrotené emócie. Kým hokejista Tomáš je už ale zrejme srdcom dávno úplne inde, Lucka sa zrejme stále hnevá.

Plekancovi sa už každú chvíľu narodí prvá dcérka. S bývalou tenistkou, Lucií Šafářovou, sa už nevedia dočkať. Po dvoch synoch s Vondráčkovou čaká Tomáša zmena a podľa fotiek je absolútne šťastný.

Úplne za hlavu ale ešte koniec vzťahu zrejme nehodila Lucka Vondráčková. Na jednej strane pridáva usmievavé fotky, na druhej strane ale potom zverejní koláž, ktorá udrie do očí.

Pozrite si najnovšiu Vondráčkovej pieseň:

Nie je jasné, či má Lucie tak málo fotiek z bábätkovského obdobia svojho staršieho syna Matyáša, ale v koláži k jeho ôsmym narodeninám použila fotku s bývalým manželom Tomášom. No tom by možno nebolo nič až tak zarážajúce, ak by ho z fotky natvrdo neodstrihla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

4.12.2011❤️A už je mu osm... #love #baby #son #happy #bday #timeflies #narozky #laska

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial),

Ruku už ale odstrihnúť nemohla a tak je jasné, že bábätko leží v náručí svojho otca. Či je to ale jej obľúbená fotka, alebo to mal byť signál pre Tomáša, že je týmto už definitívne mimo, nie je zrejmé. No kdesi medzi riadkami to ako odkaz skutočne vyzerá. S Plekancom má Vondráčková ešte 4-ročného Adama.

Súvisiace články

Najčítanejšie