Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je to poriadny vlasáč! Eva Farna ukázala fotku malého Artuša!
Zdielať na
Hudba

Je to poriadny vlasáč! Eva Farna ukázala fotku malého Artuša!

Archívna reportáž

Eva Farna ide ako píla a zjavne nie je nič, čoby jej zabránilo spievať a koncertovať. Vystupovala do poslednej chvíle pred pôrodom a netrvalo dlho a postavila sa opäť na pódium. V nasadenom tempe pokračuje a nosí si so sebou živý "talizman".

Malý Artuško, syn Evy Farnej a jej manžela Michala Chobota, hudobníka z jej kapely, sa narodil začiatkom júna. Odvtedy ale stihol "povymetať" už kopu maminých koncertov.

Eva svoju prácu miluje a vie, že fanúšikov netreba nechať dlho čakať. Preto si nedopriala v podstate žiadnu pauzu, ak nerátame mesiac po narodení Artuša.

Takto hovorila Eva v jojkárskej relácii o svojom manželovi:

Názor, že nemusí byť s bábätkom 24 hodín denne, stačí 22 a pol, napísala polohumorne už v júli po prvom koncerte po pôrode, zrejme ako prevenciu pred kritikou. Teraz dokázala fotkou zo zákulisia, že ak je treba, synčeka berie so sebou aj na koncerty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#ukolebavky #backstage #koncert #filharmonie #jfo #projekt #jsemjakcervenykoberec #janlstiburek #robinkral #tomasklus #jankucera #dekuju #predvanocenicas

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Hodinu a pol 6-mesačné bábo hravo prespí, ak má rodič šťastie a trafí sa do jeho režimu. Podľa hashtagov, ktoré Eva k fotke pripísala, malému Artušovi spievala uspávanky. Hoci ešte stále neukázala na Instagrame jeho tváričku, tentokrát fanúšikov potešila aspoň vlasatou hlavičkou svojho bábätka.

Súvisiace články

Najčítanejšie