Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známy spevák randil s kopou krásavíc, teraz sú okolo jeho orientácie otázniky!
Zdielať na
Hudba

Známy spevák randil s kopou krásavíc, teraz sú okolo jeho orientácie otázniky!

Archívna reportáž

Patrí medzi veľké hviezdy súčasnosti, hoci vzišiel z kapely, ktorú dala dokopy spevácka súťaž X-Factor. Po obrovskom úspechu One Direction sa 25-ročný Harry Styles vydal na sólovú dráhu a urobil dobre.

Nie je jasné, prečo sa Harry Styles, zrejme najúspešnejší sólista z kapely One Direction, rozhodol zahmlievať okolo svojej sexuality. Odkedy sa ale stal hlasom hnutia LGBTI, jeho štýl sa zmenil.

Hoci v minulosti randil napríklad s Taylor Swift, Kendall Jenner, či s viacerými modelkami, zrazu už tak jasne svoju heterosexualitu nepredvádza. Práve naopak.

Pozrite si klip k Harryho obrovskému hitu:

Harry začal robiť tajnosti, hoci tvrdí, že to nerobí preto, aby bol zaujímavý, žiada fanúšikov len o rešpektovanie jeho odmietania baviť sa o jeho sexualite. Neprekáža mu, keď sa ho na to pýtajú, no trvá na tom, že nemá v pláne odpovedať. Takto to vysvetlil: "Nie je to tak, žeby som teraz skrýval odpoveď a chránil ju, utajoval. Nie je to tak, žeby som vám to nechcel povedať. Je to tak, že sa pýtam, komu na tom záleží? Čo je na tom?".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SATURDAY NIGHT LIVE.

Príspevok, ktorý zdieľa @ harrystyles,

Možno by fanúšikovia toľko nerýpali, ak by sa Harry nezačal objavovať v ružových a dúhových farbách, čipkovaných blúzkach či dokonca v baletnej sukničke. V jednej veci má ale absolútnu pravdu - je to jednoducho jeho vec, či sa vôbec niekedy rozhodne o svojej sexualite rozprávať.

Súvisiace články

Najčítanejšie