Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Najprv neha, potom bitka?! Karel Gott šokoval názorom na ženy!
Zdielať na
Hudba

Najprv neha, potom bitka?! Karel Gott šokoval názorom na ženy!

Archívna reportáž

Karel Gott, ktorý opustil svet 1. októbra po ťažkej chorobe vo veku 80 rokov. Počas života sa stal nepochybne najväčšou speváckou hviezdou Česka aj Slovenska. Zamatový hlas a chlapčenský výraz z neho spravili aj lámača ženských sŕdc.

O tom, že Karel Gott bol milovníkom žien, už nepochybuje azda nikto. S tromi mal aj deti, no milostný vzťah nadviazal s omnoho, omnoho vyšším počtom svojich fanúšičiek, píše portál Blesk.cz.

Hoci sám Gott sa vždy správal ako džentlmen a na ženy pôsobil práve svojou galantnosťou, zdá sa, že si dobre uvedomoval, že len nehu zrejme mnohé nečakajú.

Pre dokument o svojom priateľovi, skladateľovi Karlovi Svobodovi, ktorý ako 68-ročný spáchal pred dvanástimi rokmi samovraždu, sa Gott nečakane otvoril. Premiéry sa už, žiaľ, nedožil, film Šťastné roky uvedú začiatkom roka.

Pre syna Karla Svobodu, Petra Kleina Svobodu, ktorý je autorom filmu, sa ale Gott neváhal postaviť pred kameru. Prezradil, aké je to byť spevákom s tenorovým hlasom a aké výhody to prináša: "Tenor sa proste páči ženám. Tenor je lyrický, tenor je nežný a sú ženy, ktoré vyžadujú nehu".

Zdá sa, že Karel Gott mal skúsenosť aj s iným typom žien, alebo skôr, ako sa javili, keď ich spoznal bližšie. "Predstavujú si takého muža, ktorý by ich dokázal hladkať, pripraviť na všetko pomaly a jemne... A inak chcú strieskať, všakže. Ale na to boli iní speváci," takto prezradil so smiechom Karel Gott, že on na drsné hry nebol.

Súvisiace články

Najčítanejšie