Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Harry a Adele na spoločnej dovolenke?! Schudnutá speváčka je po rozchode voľná!
Zdielať na

Harry a Adele na spoločnej dovolenke?! Schudnutá speváčka je po rozchode voľná!

Archívna reportáž

Na jeseň sa rozvádzala, potom sa dala do kopy s raperom Skeptom a následne dramaticky schudla. Nový vzťah ale nevydržal, 31-ročná Adele je opäť voľná. Vybrala sa vybrala prevetrať si hlavu do Karibiku. Zdá sa, že si „pribalila“ aj mladého speváckeho kolegu.

Podľa DailyMail.co.uk speváčka strávila dovolenku so spevákom Harry Stylesom z kapely One Direction na Panenských ostrov. Spoločné fotky ihneď strhli lavínu špekulácii.

Styles, ktorý v minulosti randil so speváčkou Taylor Swift, či s modelkou Kendall Jenner, sa ešte v roku 2017 takto oslavne vyjadril na adresu speváčky: „Myslím si, že by mala byť vzorom pre nás všetkých, je najväčšia hviezda, je úžasná, je najlepšia a mala by byť uznávaná.“

Pozrite si Adele v show Jamesa Cordena:

Dovolenku trávili s ďalším známym Britom, komikom Jamesom Cordenom. Trojica sa údajne v miestnom bare skvelo bavila a patrične sa za to obsluhe odmenila. Mali im nechať prepitné neuveriteľných 1800 eur. Lokálny barman sa fotkou účtenky pochválil na sociálnej sieti a tým odštartoval vlnu špekulácii o možno vzťahu speváckych hviezd. „Keď Harry Styles a Adele nechajú vášmu kamošovi slušné novoročné prepitné," uviedol nadšený barman pod fotkou.

Spevák ale tieto klebety poprel v show Howarda Sterna: „Zdá sa mi, že sa toto sa začne vždy, keď spolu dvaja hudobníci trávia čas. Buď spolu chodia, alebo niečo nahrávajú.“ Adele sa k pozadiu spoločnej dovolenky nevyjadrila. Ak sa dvojica predsa len zišla v čisto priateľskej atmosfére, ako tvrdí Harry, fanúšikovia sa možno dočkajú novej hviezdnej spolupráce.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie