Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Katy Perry, Orlando Bloom a ich obrovská NOVINA!
Zdielať na

Katy Perry, Orlando Bloom a ich obrovská NOVINA!

Archívna reportáž

Katy Perry a Orlando Bloom patria k k skutočne romantickým hollywoodskym párom. S hercom sa síce ešte nestihli vziať, no od minulého roka sú zasnúbení. Teraz prišla ale ešte radostnejšia správa.

Americká speváčka Katy Perry oznámila, že čaká prvé dieťa s hercom Orlandom Bloomom. Speváčka tehotenstvo zverejnila prostredníctvom videoklipu k jej novej piesni Never Worn White, kde v záverečných záberoch ukázala bruško.

"Och, môj bože, som taká rada, že už nemusím zaťahovať brucho ... alebo so sebou vláčiť obrovskú kabelku," napísala po zverejnení videa na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

S Orlandom sa nakrátko rozišli, potom ale k sebe našli cestu späť:

V Instagram story zároveň fanúšikom a fanúšičkám prezradila, že sú so snúbencom nadšení a šťastní. Dieťa by pritom malo podľa nej prísť na svet zhruba v rovnakom čase ako jej šiesty album. "Toto leto sa toho bude veľa diať. Nielenže budem rodiť, doslova, ale tiež obrazne privediem na svet niečo, na čo ste čakali," povedala a zároveň vysvetlila, že pre oznámenie tehotenstva v hudobnom videu sa rozhodla preto, že práve prostredníctvom hudby komunikuje so svojimi fanúšikmi.

Tridsaťpäťročná Perry bola v rokoch 2010 - 2012 vydatá za Russella Branda. S Bloomom tvorí pár od roku 2016 a zasnúbili sa v roku 2019. Štyridsaťtriročný Bloom bol v rokoch 2010 - 2013 manželom austrálskej modelky Mirandy Kerr, s ktorou má deväťročného syna Flynna.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie