Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Navštívil ma duch zosnulého Luke Perryho, tvrdí jeho herecká kolegyňa!
Zdielať na

Navštívil ma duch zosnulého Luke Perryho, tvrdí jeho herecká kolegyňa!

Archívna reportáž

Je to už rok, čo svet náhle opustil Luke Perry, preslávaný ako Dylan zo seriálu Beverly Hills 90210. Mal len 52 rokov, keď jeho život náhle ukončila mŕtvica.

Po zákernej cievnej príhode sa už Luke Perry nikdy neprebral. Pre jeho kolegov zo seriálu to bol obrovský šok, len nedávno predtým totiž nakrúcal s Quentinom Tarantinom scénu do oscarového filmu Vtedy v Hollywoode a všetko sa zdal byť v poriadku.

Hoci sa lekári všemožne snažili Perrymu pomôcť, ani umelé uvedenie do kómy, ktoré malo uľaviť zasiahnutému mozgu, už nepomohlo. A tak hoci vybojoval miesto v novodobom Beverly Hills 90210 svojej kolegyni Shannen Doherty, sám si v ňom už nezahral.

Takto si na Luka zaspomínali v seriáli:

Na charizmatického herca ale stále nevedia jeho kolegovia Zabudnúť, či možno skôr kolegyne. Konkrétne herečka Lili Reinhart sa na Twitteri podelila so svetom so vskutku neobvyklým zážitkom. "Včera v noci sa mi snívalo, že som videla Luka. Objala som veľmi silno a plakala som mu na rameni vraviac, ako veľmi nám všetkým chýba," opísala svoj živý sen herečka známa zo seriálu Riverdale.

Až na druhý deň sa jej spojili súvislosti. "Keď som sa na to dnes ráno spätne ohliadla, myslím, že ma v spánku navštívil jeho duch, aby mi dal vedieť, že na druhej strane sa žiarivo usmieva," prezradila svoje presvedčenie o sne Lili.

Súvisiace články

Najčítanejšie