Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
David Beckham strápnil Justina Biebera v priamom prenose!
Zdielať na

David Beckham strápnil Justina Biebera v priamom prenose!

Keď David Beckham dostal pozvanie do show Ellen DeGeneres, ešte netušil, že sa táto návšteva zmení v nečakané stretnutie. Nechtiac však spôsobil mladému spevákovi trapas.

David s typickým úsmevom na tvári rozprával Ellen o svojich deťoch, 8-ročnej Harper a 14-ročnom Cruzovi. Práve tomu kúpil mandolínu za 14 dolárov. Chlapca vraj hudobný nástroj veľmi nadchol a neustále na ňom hrá.

Rozhovor sa niesol v príjemnej atmosfére, keďže David je známy svojim vrelým vzťahom k rodine. O malú chvíľu však prišlo k nečakanej zmene scenára.

Pozrite sa na "nečakanú" chvíľu:

Otec štyroch detí si zaspomínal aj na tradičné halloweenske koledovanie. Deti v maskách vtedy chodia od dverí k dverám a strašia dospelých za sladkú odmenu. To absolvovali Beckhamovci minulý rok aj u speváka Justina Biebera. Práve vo chvíli, keď ho David spomenul, Justin znenazdajky vyskočil spoza kresla s cieľom bývalého futbalistu nastrašiť.

David sa však iba vyjavene pozrel, doslova s pokojom Angličana, a slušne sa s Justinom zvítal. Do rozpakov teda, naopak, dostal samotného Justina. „Fajn, tak ja idem,“ zahlásil viditeľne rozhodený Bieber a s padajúcimi nohavicami zmizol v zákulisí. ​Stálych fanúšikov kultovej show však tento husársky kúsok príliš neprekvapil, keďže strašenie celebrít v Elleninom kresle doslova zľudovelo.

Najčítanejšie