Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Katy Perry sa stane čochvíľa matkou. Pre bábätko vybrala TÚTO hviezdnu kmotru!
Zdielať na

Katy Perry sa stane čochvíľa matkou. Pre bábätko vybrala TÚTO hviezdnu kmotru!

Archívna reportáž

Dieťatko hviezdneho páru Perry - Bloom bude mať rovnako hviezdnu kmotričku. Dievčatko by malo prísť na svet už o týždeň, no je jasné, že sa môže prihlásiť o slovo každým dňom. Preto rodičia nepodceňujú ani výber krstných rodičov. Jedno meno je už známe. Mamička v očakávaní si vybrala za krstnú matku nemenej slávnu hollywoodsku herečku.

Katy Perry si bez väčšej dilemy už dávno vybrala krstnú mamu pre svojho prvorodeného potomka. Nebude ňou nik iný, ako jej najlepšia kamarátka, slávna herečka a predstaviteľka Rachel z legendárneho seriálu Priatelia, Jennifer Aniston. Tá ukázala mimoriadny záujem a podporu počas celého Katinho tehotenstva, a tak táto správa mnohých zainteresovaných príliš neprekvapila.

Zdroj pre portál DailyMail.uk prezradil, že Katy a jej snúbenec Orlando Bloom si 51-ročnú herečku vybrali už dávno a na zozname možných krstných rodičov bola na samom vrchole. Po tom, ako Jennifer oznámili svoj plán, ostala vraj sympatická herečka totálne dojatá. Tá už počas prebiehajúceho tehotenstva speváčky hitov Roar či I kissed the girl prejavila obrovskú dávku záujmu a nadšenia, a bola oporou Katy počas dní v karanténe. Jennifer jej pomohla dennodennými rozhovormi zvládať následky záplavy hormónov a následné úzkosti z ťaživej situácie vo svete.

Jennifer nedávno zažila hororový zážitok na palube lietadla, ktoré malo vážnu technickú poruchu:

"Katy a Jen sú si veľmi blízke. Počas karantény šli spoločne na prechádzky, dodržiavajúc určenú vzdialenosť, a trávili mnoho času dlhými rozhovormi," prezradil zdroj z okolia speváčky. Jennifer Aniston síce vlastné deti nemá, no v roli krstnej mamy je už ako ryba vo vode. Túto dôležitú úlohu jej totiž zverila aj kamarátka a kolegyňa z Priateľov, mama 16-ročnej Coco, Courteney Cox.

Katy Perry napriek vysokému štádiu tehotenstva stále zarezáva v práci a vydala novinku s názvom Smile:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Now it’s your turn to clown around ? Use my IG lens and show me ur #SMILE ?♥️?

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Zaujímavosťou je, že tieto hviezdy sa v minulosti zaplietli aj s rovnakým mužom. Ešte v roku 2008 mala Jennifer krátky románik s Katiným expriateľom, spevákom Johnom Mayerom.

​ Katy chodí so svojím terajším snúbencom Orlandom Bloomom už štyri roky, s krátkou rozchodovou prestávkou v roku 2017. Ich láska bola ale silnejšia, a pár ju teraz zhmotnil v podobe potomka, ktorý každým dňom svojich slávnych rodičov spraví najšťastnejšími na svete. Sympatická Jennifer má k deťom má zjavne pozitívny vzťah, keďže si ju obľúbila aj Shiloh, dcéru jej exmanžela Brada Pitta, no jej samotnej dopriate nebolo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie