Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ďalšia tragédia v rodine Elvisa Presleyho! Jeho vnuk spáchal samovraždu
Zdielať na

Ďalšia tragédia v rodine Elvisa Presleyho! Jeho vnuk spáchal samovraždu

Archívna reportáž

Narodiť sa do super slávnej rodiny nemusí byť vždy prechádzkou v ružovej záhrade. Dcéra legendárneho kráľa rock´n´rollu Elvisa Presleyho, Lisa Marie, momentálne zažíva najväčšie možné muky každej matky. Jej syn, Elvisov vnuk Benjamin, spáchal samovraždu.

Iba 27-ročný syn Lisy Marie Presley, Benjamin Keough, prišiel o život vlastnou rukou. Namieril zbraň proti sebe a urobil najťažšie rozhodnutie v živote. Ben o slávu a pozornosť médií veľmi nestál, no tí, čo ho poznali, boli unesení jeho obrovskou podobou so slávnym starým otcom Elvisom Presleym.

Lisa Marie Presley podľa vlastných slov svojho syna nekonečne obdivovala a milovala. Podľa portálu Tmz.com sa o ňom v minulosti vyjadrila: "Ben sa tak podobá na Elvisa, že vzbudzoval doslova búrku v zákulisí jednej televíznej šou a všetci prítomní sa za ním obzerali a chceli sa s ním odfotiť". O milovanom synovi dokonca napísala pieseň Strom and Grace. Storm bolo aj jeho prostredné meno a znamená búrka.

Lisa venovala v minulosti svojmu synovi pieseň Storm and Grace:

"Lisa je úplne zlomená, dotknutá a zdevastovaná, ale snaží sa zostať silná pre svoje jedenásťročné dvojčatá a najstaršiu dcéru Riley. Toho chlapca zbožňovala, bol láskou jej života," vyjadril sa pre portál Lisin manažér Roger Widynowski. O mladom mužovi sa toho síce veľa nevedelo, keďže o prílišnú popularitu nestál, no napriek tomu muselo byť v jeho živote niečo veľmi ťaživé. Benjamin je synom Lisy Marie Presley a hudobníka Dannyho Keougha, s ktorým má  aj spoločnú dcéru Riley.

Lisa so svojimi deťmi, zosnulý Benjamin na fotke úplne vpravo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mama Lion with cubs ❤️?????

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Marie Presley (@lisampresley),

Benjamin Keough však rovnako ako jeho rodičia a prastarý otec Elvis, inklinoval k hudbe a v roku 2009 sa dokonca pokúšal rozbehnúť hudobnú kariéru, no výraznejší úspech nezaznamenal. Či sa život v tieni slávneho mena a kariérny neúspech pripísali pod jeho smutný čin nevedno, dôvod jeho samovraždy je zatiaľ neznámy.

Ben sa na svojho nesmrteľného starého otca skutočne veľmi podobal:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Benjamin Storm Keough (@benjamin__storm),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie